inmybluehell Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 183 14 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben LoL'e hud yüklemek istiyorum ama rads dosyası yok. Bir de hud yüklemek ban sebebi midir?
Arkadaşlar ben LoL'e hud yüklemek istiyorum ama rads dosyası yok. Bir de hud yüklemek ban sebebi midir?
uccuklu hoshisli umuurrta Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 229 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS inmybluehell Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 183 14 Ağustos 2020 #3 uccuklu hoshisli umuurrta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... rads dosyası yok hocam bende Artı 0 Eksi
uccuklu hoshisli umuurrta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... rads dosyası yok hocam bende
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 14 Ağustos 2020 #4 Oyun dosyaları ile bu denli oynamak ban sebebi olabilir, Riot desteğe sormanız daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
Harunnksf Centipat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 24 14 Ağustos 2020 #5 Dili İngilizce yapmak için destek ekiplerine sorduğumda, oyunun içinde dosyalarda değişiklik olduğundan sakıncalıdır demişlerdi. Düz bir şekilde ban yersiniz demedi, cevabın ucunu açık bıraktı. Artı 0 Eksi
Dili İngilizce yapmak için destek ekiplerine sorduğumda, oyunun içinde dosyalarda değişiklik olduğundan sakıncalıdır demişlerdi. Düz bir şekilde ban yersiniz demedi, cevabın ucunu açık bıraktı.