Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 11 Mayıs 2018 #11 MisafirTerliği34 dedi: Önerdiğiniz anakart DDR4, Ram DDR3 Genişletmek için tıkla... Ben anakart önermedim
MisafirTerliği34 dedi: Önerdiğiniz anakart DDR4, Ram DDR3 Genişletmek için tıkla... Ben anakart önermedim
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.750 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2018 #12 Yuspedile dedi: Ben anakart önermedim Genişletmek için tıkla... En son siz cevap verdiğiniz için arada kaynadınız. Kusura bakmayın.
Yuspedile dedi: Ben anakart önermedim Genişletmek için tıkla... En son siz cevap verdiğiniz için arada kaynadınız. Kusura bakmayın.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 11 Mayıs 2018 #13 MisafirTerliği34 dedi: En son siz cevap verdiğiniz için arada kaynadınız. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne demek, canınız sağ olsun
MisafirTerliği34 dedi: En son siz cevap verdiğiniz için arada kaynadınız. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne demek, canınız sağ olsun
T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 11 Mayıs 2018 #14 Agdkafkas dedi: Şuan bana da öyle geldi sıfır ucu ucuna ve biraz dandik çıkıyo sanki acaba önerebileceğiniz 2.el bi sistem varmı? buna daha sonra ekran kartı ekleyebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Tabiiki ileriye dönük bir sistem Ekran kartı, ram işlemci upgrade edebilirsiniz fakat intel işlemci takamasınız anakart AM4 soket olduğu için, 400 Watt bir psu uygun bu sisteme.
Agdkafkas dedi: Şuan bana da öyle geldi sıfır ucu ucuna ve biraz dandik çıkıyo sanki acaba önerebileceğiniz 2.el bi sistem varmı? buna daha sonra ekran kartı ekleyebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Tabiiki ileriye dönük bir sistem Ekran kartı, ram işlemci upgrade edebilirsiniz fakat intel işlemci takamasınız anakart AM4 soket olduğu için, 400 Watt bir psu uygun bu sisteme.