S seyfullahcoltu Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar sadece LoL için bilgisayar toplayacağım. 20 bin TL'ye nasıl bir sistem toplayabilirim veya bir öneriniz var mıdır?
Arkadaşlar sadece LoL için bilgisayar toplayacağım. 20 bin TL'ye nasıl bir sistem toplayabilirim veya bir öneriniz var mıdır?
murat.r5 Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar sadece LoL için bilgisayar toplayacağım. 20 bin TL'ye nasıl bir sistem toplayabilirim veya bir öneriniz var mıdır Genişletmek için tıkla... seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar sadece LoL için bilgisayar toplayacağım. 20 bin TL'ye nasıl bir sistem toplayabilirim veya bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar dahil mi
seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar sadece LoL için bilgisayar toplayacağım. 20 bin TL'ye nasıl bir sistem toplayabilirim veya bir öneriniz var mıdır Genişletmek için tıkla... seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar sadece LoL için bilgisayar toplayacağım. 20 bin TL'ye nasıl bir sistem toplayabilirim veya bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar dahil mi
S seyfullahcoltu Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 murat.r5 dedi: Ekipmanlar dahil mi Genişletmek için tıkla... Yok sadece kasa ve sistem monitör için ayrı olarak 4 k bütçe ayırdım.
murat.r5 dedi: Ekipmanlar dahil mi Genişletmek için tıkla... Yok sadece kasa ve sistem monitör için ayrı olarak 4 k bütçe ayırdım.
murat.r5 Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 seyfullahcoltu dedi: Yok sadece kasa ve sistem monitör için ayrı olarak 4 k bütçe ayırdım. Genişletmek için tıkla... 5500 ü 5600 yapabilirsin çok daha iyi olur
seyfullahcoltu dedi: Yok sadece kasa ve sistem monitör için ayrı olarak 4 k bütçe ayırdım. Genişletmek için tıkla... 5500 ü 5600 yapabilirsin çok daha iyi olur
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Kovalarsan biraz 4060 lı sistemler düşüyor bazen.