Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 4 Aralık 2021 #1 Otomatik rün yapan, itemler gösteren program arıyorum. Ama çok RAM kullanmasın istiyorum, böyle bir program var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
Otomatik rün yapan, itemler gösteren program arıyorum. Ama çok RAM kullanmasın istiyorum, böyle bir program var mı?
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #2 Sistemin çok iyi değilse çoğu FPS düşürüyor. Oyundan önce Probuilds'den bakabilirsin.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 4 Aralık 2021 #3 Frederick Bishop dedi: Sistemin çok iyi değilse çoğu FPS düşürüyor. Oyundan önce Probuilds'den bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Porofessor indirdim yaklaşık 300MB kullanıyor çok sıkıntı yaratmıyor. Blitz , senpai tarzı programlara göre çok iyi.
Frederick Bishop dedi: Sistemin çok iyi değilse çoğu FPS düşürüyor. Oyundan önce Probuilds'den bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Porofessor indirdim yaklaşık 300MB kullanıyor çok sıkıntı yaratmıyor. Blitz , senpai tarzı programlara göre çok iyi.
delininyıldızı Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.337 Makaleler 4 Çözümler 6 Yer İstanbul 4 Aralık 2021 #4 Facecheck kullanıyorum ve herhangi bir problemi yok. Performans konusunda da iyi diyebilirim. Bir deneyin isterseniz.
Facecheck kullanıyorum ve herhangi bir problemi yok. Performans konusunda da iyi diyebilirim. Bir deneyin isterseniz.