bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 757 Çözümler 3 23 Temmuz 2025 #11 SERHAT ÖNALAN dedi: hocam bağlantının kesileceğini düşünmüyorum ve lol öyle valorant ya da cs gibi ekipmanı iyi olanın avantajlı oldugu bir oyun da degil zaten Genişletmek için tıkla... Aslında fight ortasında mouse takılırsa ölür. LoL'de de ekipman önemli gene.
SERHAT ÖNALAN dedi: hocam bağlantının kesileceğini düşünmüyorum ve lol öyle valorant ya da cs gibi ekipmanı iyi olanın avantajlı oldugu bir oyun da degil zaten Genişletmek için tıkla... Aslında fight ortasında mouse takılırsa ölür. LoL'de de ekipman önemli gene.
ruzgarxxxx Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #12 HakanXD dedi: Bütçe nedir? İş yapar Wireless'lar 1.5kdan başlıyor. Genişletmek için tıkla... En fazla 2K hocam ama ben VXE R1 SE Plus almayı planlıyorum yanlış hatırlamıyorsam şarjlı bir mouse. bayram.celik1 dedi: Çok ucuz bir şey. Çok iyi dayanmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mouse pek bir güvenim yok o yüzden bu konuyu açtım.
HakanXD dedi: Bütçe nedir? İş yapar Wireless'lar 1.5kdan başlıyor. Genişletmek için tıkla... En fazla 2K hocam ama ben VXE R1 SE Plus almayı planlıyorum yanlış hatırlamıyorsam şarjlı bir mouse. bayram.celik1 dedi: Çok ucuz bir şey. Çok iyi dayanmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mouse pek bir güvenim yok o yüzden bu konuyu açtım.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.619 Çözümler 49 Yer Bursa 23 Temmuz 2025 #13 ruzgarxxxx dedi: En fazla 2K hocam ama ben VXE R1 SE Plus almayı planlıyorum yanlış hatırlamıyorsam şarjlı bir mouse. Hocam zaten mouse pek bir güvenim yok o yüzden bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3 Pro Max modelini kullanıyorum memnunum Mcu'su kaliteli bir mouse almaya çalış pil verimliliği için.
ruzgarxxxx dedi: En fazla 2K hocam ama ben VXE R1 SE Plus almayı planlıyorum yanlış hatırlamıyorsam şarjlı bir mouse. Hocam zaten mouse pek bir güvenim yok o yüzden bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3 Pro Max modelini kullanıyorum memnunum Mcu'su kaliteli bir mouse almaya çalış pil verimliliği için.