ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Cho'Gath mainim aslında çok güzel çar ama ağırlığı yüzünden pek de eğlenceli değil, eğlenceli çar önerebilir misiniz?
Cho'Gath mainim aslında çok güzel çar ama ağırlığı yüzünden pek de eğlenceli değil, eğlenceli çar önerebilir misiniz?
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.316 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #2 ulman dedi: Cho'Gath mainim aslında çok güzel çar ama ağırlığı yüzünden pek de eğlenceli değil, eğlenceli çar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece Top lane için mi?
ulman dedi: Cho'Gath mainim aslında çok güzel çar ama ağırlığı yüzünden pek de eğlenceli değil, eğlenceli çar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece Top lane için mi?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 24 Mart 2024 #3 Cho'Gath nasıl eglenceli değil hocam LoL'ü bırakalı bayağı oluyor ben ama Cho'Gath oynayıp 15bin canla hiç ölmüyordum cok eglenceliydi.
Cho'Gath nasıl eglenceli değil hocam LoL'ü bırakalı bayağı oluyor ben ama Cho'Gath oynayıp 15bin canla hiç ölmüyordum cok eglenceliydi.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 24 Mart 2024 #4 Yasuo 800k. Çok eğlenceli olmakla birlikte dünyanın en güçlü şampiyonudur.
isaozkan35 Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 488 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1400 SAPPHIRE Radeon RX 580 8GB 8+8 3000 mhz ripjaws bellek toplam 2.75tb küsür alan Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #5 ulman dedi: Cho'Gath mainim aslında çok güzel çar ama ağırlığı yüzünden pek de eğlenceli değil, eğlenceli çar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Warwick. Bayağıdır LoL oynamıyorum fakat hala mainimdir. Çok op çar en son 4 ay önce oynadım güncelleme gelmiş ise bilemiyorum dene istersen. Can çalması felaket ölümsüz gibi çok aşırı hızlı bir de.
ulman dedi: Cho'Gath mainim aslında çok güzel çar ama ağırlığı yüzünden pek de eğlenceli değil, eğlenceli çar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Warwick. Bayağıdır LoL oynamıyorum fakat hala mainimdir. Çok op çar en son 4 ay önce oynadım güncelleme gelmiş ise bilemiyorum dene istersen. Can çalması felaket ölümsüz gibi çok aşırı hızlı bir de.
Augusta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 496 24 Mart 2024 #6 Kai'Sa eğlencelidir. Hem basit hem çok vuruyor hem de kaçabiliyor. Öldüm dediğim zamanlarda rakibi milim canla kestiğim çok oldu.
Kai'Sa eğlencelidir. Hem basit hem çok vuruyor hem de kaçabiliyor. Öldüm dediğim zamanlarda rakibi milim canla kestiğim çok oldu.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.216 Çözümler 13 24 Mart 2024 #7 Teemo
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #9 aleksmc dedi: Cho'Gath nasıl eglenceli değil hocam LoL'ü bırakalı bayağı oluyor ben ama Cho'Gath oynayıp 15bin canla hiç ölmüyordum cok eglenceliydi. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel 30k cho varda çok hantal çar sıkıyor bir süre sonra yoksa 15 bin canla 5 kişiye girmek güzel ona lafım yok. bymfw4 dedi: Sadece Top lane için mi? Genişletmek için tıkla... fark etmez ama öncelik top
aleksmc dedi: Cho'Gath nasıl eglenceli değil hocam LoL'ü bırakalı bayağı oluyor ben ama Cho'Gath oynayıp 15bin canla hiç ölmüyordum cok eglenceliydi. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel 30k cho varda çok hantal çar sıkıyor bir süre sonra yoksa 15 bin canla 5 kişiye girmek güzel ona lafım yok. bymfw4 dedi: Sadece Top lane için mi? Genişletmek için tıkla... fark etmez ama öncelik top
HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #10 Hocam boks seviyorsanız Sett tam size göre.