D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 12 Temmuz 2024 #1 Bu ekrandayım hocam, hangi sunucu daha iyidir? Türkiye sunucusunda çok kanser adam ve çok AFK bırakan oluyor. (hesap değiştirdim, yeni hesabım bu)
Bu ekrandayım hocam, hangi sunucu daha iyidir? Türkiye sunucusunda çok kanser adam ve çok AFK bırakan oluyor. (hesap değiştirdim, yeni hesabım bu)
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 EUW oynuyorum orada da toxic var TR kadar yok tabi EUW bakın.
ozerturkerr Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Kore sunucusunda saygı seviyesinin yüksek olduğunu söylüyordu o serverda oynayan 2-3 YouTuber ki genel olarak saygılı insanlar zaten doğrudur.
Kore sunucusunda saygı seviyesinin yüksek olduğunu söylüyordu o serverda oynayan 2-3 YouTuber ki genel olarak saygılı insanlar zaten doğrudur.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 ozerturkerr dedi: Kore sunucusunda saygı seviyesinin yüksek olduğunu söylüyordu o serverda oynayan 2-3 YouTuber ki genel olarak saygılı insanlar zaten doğrudur. Genişletmek için tıkla... Hocam ping sıkıntısı olmaz mı ?
ozerturkerr dedi: Kore sunucusunda saygı seviyesinin yüksek olduğunu söylüyordu o serverda oynayan 2-3 YouTuber ki genel olarak saygılı insanlar zaten doğrudur. Genişletmek için tıkla... Hocam ping sıkıntısı olmaz mı ?
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 933 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 12 Temmuz 2024 #5 Elo düşükse hayati bir fark yaratmaz işin içine pingide katmak gerekiyor.
ozerturkerr Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #6 Hocam olabilir zaten şöyle ki Kore ve Çin hükümeti her oyuna kayıt olurken kimlik istiyormuş orada tanıdığınız varsa size hesap açabilir veya oradan hesap satın alabilirsiniz, banlanma ihtimaliniz var tabii ki.
Hocam olabilir zaten şöyle ki Kore ve Çin hükümeti her oyuna kayıt olurken kimlik istiyormuş orada tanıdığınız varsa size hesap açabilir veya oradan hesap satın alabilirsiniz, banlanma ihtimaliniz var tabii ki.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 12 Temmuz 2024 #7 Şimdi de oyunum açılmamaya başladı, onu çözmeye çalışıyorum. Eu West deneyeceğim