LOL için klavye önerisi

@narkissos Dostum ben uzun ömürlü, malzeme kalitesi iyi ve güzel switch olan bir klavye istediğim için, böyle bir bütçe koydum. :)
Bende motospeed ck108 blue switch vardı 2 sene kullandım o sırada tigoes k9 kenarda durdu sonra sıkılıp sattım tigoes k9 kullanmaya başladım çok rahat ettim. Çıt sesi beni epey rahatsız ediyordu gerçekten blue switch çok yüksek ses çıkartıyor aynı zamanda şuan ki klavyeye göre sert tuşları var bu daha yumuşak geliyor. Ama renkleri modları ve kalitesi oldukça iyiydi tabi. Yine de tekrar öyle bir klavye almayı pek düşünmüyorum sana tavsiyem mekanik alırsan kırmızı switch alman.

Bende motospeed ck108 blue switch vardı 2 sene kullandım o sırada tigoes k9 kenarda durdu sonra sıkılıp sattım tigoes k9 kullanmaya başladım çok rahat ettim. Çıt sesi beni epey rahatsız ediyordu gerçekten blue switch çok yüksek ses çıkartıyor aynı zamanda şuan ki klavyeye göre sert tuşları var bu daha yumuşak geliyor. Ama renkleri modları ve kalitesi oldukça iyiydi tabi. Yine de tekrar öyle bir klavye almayı pek düşünmüyorum sana tavsiyem mekanik alırsan kırmızı switch alman.
Bu bütçe skalasında, önerebileceğin model veya modeller var mıdır?

@mnpyzc Dostum, bu klavye nasıldır? İstediğim özellikleri barındırıyor mu?
Karşılar. Klavye hissiyatı olarak ve kalite olarak seni üzücek bir klavye değil. Multimedya tuşları oldukça kullanışlı bilek desteği oldukça hoş bu fiyat bandında RGB ve Logitech kalitesi olarak bu klavyeyi öneriyorum 1.5 yıl kullandım satmıştım apex 150 almıştım şimdi tekrar apex 150'yi satıp G213 almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı