LoL için mavi vs kırmızı switch

Newke

Kilopat
Daha fazla  
Klavye alıcam ve sadece LOL oynuyorum, sizce mavi switch mi ? Yoksa kırmızı switch mi ? Bir tane daha sorum var. Apex 100 LOL için iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi Şalter Anahtar yazı yazmak için kullanılır çoğunlukla. Kırmızı Şalter ise oyunlar için önerilir.

Kırmızı switch daha çok FPS oyunları için. MOBA tarzı oyunlarda mavi switch daha iyidir. Kazayla skill v.b. atmazsın. Çünkü tuşa basış direnci daha fazladır. Mavi switch yazı yazmak içindir diye bir anlayış yok. Ayrıca sadece LoL için soruyorsan, her ne kadar mekanik klavye kullansam da mekanik klavyeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Apex 100 gayet iyi bir klavyedir.

Mavinin olayı aslında ses denilebilir. Ben kullandım şahsen yorumlar isem; daktilo sesleri seviyorsanız güzel olabilir lakin hissiyatı serttir. Kırmızı gibi yumuşak değildir. Kırmızı üstüne en ufak bir basınç geldiği an zaten hissettirir. Böylece daha hızlı tepkime verir.

Bende lol için beyaz anahtar klavye almıştım diğerlerine göre sessiz dikkat dağıtmıyor. fps oyunları için 1 tık geride ama lol için biçilmiş kaftan beyaz swicth. Beyaz bulamazsan daha iyisi brown switch tavsiyemdir. Fiyat olarak biraz pahalı olabilirler.

Mavi çok sesli bir switch. Aslında çok güzel sesi ama gece falan takılıyorsan sıkıntı olabilir. Bence red switch al sesi daha toktur ama güzeldir o da. Tepki süresi daha hızlıdır. Paran varsa browne switch daha hoş olur ancak mavi ve kırmızı arasında tercihim kırmızı olurdu.

Arkadaşlar gerçekten parmaklarınız bu kadar mı hassas arada 5gr fark var nasıl hissediyorsunuz 5 gr farkı

Arkadaşlar gerçekten parmaklarınız bu kadar mı hassas arada 5gr fark var nasıl hissediyorsunuz 5 gr farkı
5 gram farkla challanger olunuyormuş öyle diyolar Valla dümdüz bas gitsin diyenlerdenim eğlencesine oynarım ben. Challenger olana kadar ne stres yaşamıştır, ne kanserler Oyunu eğlenmek için oynayanlar için anahtara bile gerek yok 20 liralık klavye de yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…