H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 6 Şubat 2022 #1 Senpaı indirdim ama 3 maç tek oynamaya izin veriyor. Blitz ise arka planda video oynatıyor. Kötünün iyisi hangi programı önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Senpaı indirdim ama 3 maç tek oynamaya izin veriyor. Blitz ise arka planda video oynatıyor. Kötünün iyisi hangi programı önerirsiniz?
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 6 Şubat 2022 #2 Ben blitz kullanıyorum memnunum. Arkada reklam oynatmasının sebebi ise ücretsiz hizmet veriyolar bari oradan kazansınlar bir şey olmaz.
Ben blitz kullanıyorum memnunum. Arkada reklam oynatmasının sebebi ise ücretsiz hizmet veriyolar bari oradan kazansınlar bir şey olmaz.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 6 Şubat 2022 #3 leyleq dedi: Ben blitz kullanıyorum memnunum. Arkada reklam oynatmasının sebebi ise ücretsiz hizmet veriyolar bari oradan kazansınlar bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sınırlı hak yok değil mi?
leyleq dedi: Ben blitz kullanıyorum memnunum. Arkada reklam oynatmasının sebebi ise ücretsiz hizmet veriyolar bari oradan kazansınlar bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sınırlı hak yok değil mi?
Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 Blitz tavsiye edilir tamamen ücretsizdir. Arkadaşın dediği gibi reklamdan paralarını kazanıyor yağlıya ballıya karışmıyor.
Blitz tavsiye edilir tamamen ücretsizdir. Arkadaşın dediği gibi reklamdan paralarını kazanıyor yağlıya ballıya karışmıyor.