LOL'de orta yüksek ayarlarda sabit FPS alamıyorum ve yüksekte oynamak istiyorum. Sisteme sizce hangisini almalıyım?
Kasa soğutmasında da sorun olduğunu düşünüyorum öndeki fanlardan 1 tane eksilttim ses yapıyor diye bu FPS'i çok etkiler mi?
Fanı sökmeniz, FPS'yi çok etkilemez. Bellek önemli olabilir belki. Eklerseniz, daha rahat edersiniz. Tabii, sistemde SSD yoksa, SSD almanızda da fayda var.
LOL'de orta yüksek ayarlarda sabit FPS alamıyorum ve yüksekte oynamak istiyorum. Sisteme sizce hangisini almalıyım?
Kasa soğutmasında da sorun olduğunu düşünüyorum öndeki fanlardan 1 tane eksilttim ses yapıyor diye bu FPS'i çok etkiler mi?
Eğer uzun kullanımlarda FPS de anlık düşüşleriniz varsa sistemin sıcaklığı etki edebilir ve fanı tekrar takmanız gerekebilir. SSD almanız FPS i etkilemez oyun açılırken hızlı dolmasını etkiler. Sistem özelliklerinizi paylaşırsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışabilirim.
Eğer uzun kullanımlarda FPS de anlık düşüşleriniz varsa sistemin sıcaklığı etki edebilir ve fanı tekrar takmanız gerekebilir. SSD almanız FPS i etkilemez oyun açılırken hızlı dolmasını etkiler. Sistem özelliklerinizi paylaşırsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışabilirim.
G4560 GTX 660 ile full ayarlarda 100 den aşağıya düştüğünü görmedim FPS değerinin. Base kısmında ilk girişte 260-300 arası dolanıyor. Koridor aşamasında 100-140 arası dolaşıyor skillerin yoğunluğuna bağlı olarak. Isınmadan kaynaklı bir sorun olabilir. Eski bir kasaya sahibim henüz kasa alamadım sadece sistemimi yükselttim. Kasadaki tek fan arkadaki egzoz fanı onun dışında sadece işlemcimde kendi fanı mevcut başka fan yok ve ekran kartının 65 dereceyi geçtiğini görmedim henüz. Tavsiyem aynı fanı takmasanız bile yerine daha sessiz çalışan bir fan almanız yönünde