LoL için RAM yükseltme

TheFlowers

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sorunum şu. League of Legends adlı oyun oynamaktayım, oyunda fazla bir kasma yaşamıyorum çünkü sistem özelliklerim minimuma fazlasıyla yetiyor, ekran kartı shader 2.0 destekli bir ekran kartı istiyor fakat benimki daha fazlasını destekliyor. RAM 1 GB istiyor 1 GB var, işlemci desen yeterli gibi. Kısacası kasma sorunum fazla yok normal bir yerde 60-70 FPS 3vs3 veya 2v2 savaşlarda 40-50 FPS. Oyundaki herkes bir araya geldiğinde de 20-35 FPS arası alıyorum. Kısacası kasma benim için problem değil bir moba oyunu olduğu için fazla sıkıntı çıkartmıyor asıl sorun şu ''DONMA''. Oyunun yüklenme ekranında en son ben yükleniyorum, oyunu alt tab aldığımda 10-15 saniye sonra alt tab haline geçiyor alt tab alırken donuyor ve tekrar oyuna dönerken, oyun içinde oyun yeni başladığında ara ara oyun donuyor fakat oyun 3-4 dakika ilerledikten sonra bu donma azalıyor geçiyor da diyebiliriz. Bir yerde okumuştum RAM yetersiz olursa sistemin kalıcı belleği devreye girer ve PC'yi yavaşlatıp donmalara neden olurmuş oyunum açıkken fazladan bir program yani Skype gibi konuşma programı açınca bazen sağ altta şu uyarıyı görüyorum "yetersiz sistem belleği var" türü bir şey. Şimdi tam hatırlamıyorum ama RAM ile alakalı yani şimdi ben 1 GB RAM yerine aynı özelliklerde 2 GB RAM alıp onun yerine taksam donmalar geç yüklenmeler vs. geçer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal Windows 7 veya üstü işletim sistemin var ve bu yüzden 1 GB RAM doğal olarak yetmiyor. RAM belleği 2 gb veya üstü yaparsan temel sorunların çözülmüş olur.

RAM artırılmalı tabi ki, diğer sistem özelliklerini yollar mısın ?

Diğer sistem özelliklerim:
Ekran kartı: ASUS X1650 1GB
İşlemci: İntel Core Duo 2 1.90 ghz
DirectX 9.0
Anakart: Asus P5B
İşletim sistemim: Widows XP

Büyük ihtimal Windows 7 veya üstü işletim sistemin var ve bu yüzden 1 GB RAM doğal olarak yetmiyor. RAM belleği 2 gb veya üstü yaparsan temel sorunların çözülmüş olur.

Sistemim windows XP.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı