LoL için sistem toplama

Tunay123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim elimde çok 2013 yılından kalma Intel Pentium Dual Core E5700 3.0 GHz çift çekirdek bir kasa var. Sadece 2 GB RAM'i var, 270W PSU. Ben kışın en düşük ayarda 30 FPS'le LoL oynuyordum ama şimdi 15 FPS falan alıyor. Tahminimce oyun üzerine gelen güncellemelerden dolayıdır. Şimdi LoL oynayacak bir kasaya ihtiyacım var. Orta ayarda 75-80 FPS yetecektir. Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım? Çok anlamıyorum. Gerçekten anlayan biri yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kasa toplamak istiyor iseniz sıfır 4000 liraya kasalar var hazır sistem onlara bakabilirsiniz tecrübeniz varsa parçaları internetten araştırıp tek tek alıp kendinizde toplayabilirsiniz eğer eski sisteme yükseltme yapacağım diyorsanız Core 2 Quad serisi bir işlemci GTX 550 Ti veya HD 6850 bakabilirsiniz. Ama tahminmice o güç kaynağınıda değiştirmeniz gerekecek bir de 8 GB RAM'e ihtiyacınız var.

Ben 5.5 klık kasayla yüksek ayarlar da 68-70 FPS RDR2 oynuyorum, LoL için 4K kasa çok fazla olmamış mı?

4 k lık hazır sistemle zaten 100 ün üzerinde net oynayabilirim bana 2. El bi sistem oluşturabileceğim bir yol lazım 1500 2000 civarı bütçeyle

4 Klık hazır sistemle zaten 100'ün üzerinde net oynayabilirim bana 2. el bir sistem oluşturabileceğim bir yol lazım 1500 2000 civarı bütçeyle.

Güzel bir bütçe şimdi LoL için fazlasıyla yetecek CS:GO ve PUBG Lite oynayabileceğin PUBG ise 720P en düşük ayarda oynayabileceğin bir sistem veriyorum.
Ryzen 3 2200G 2.el 700TL pazarlık yap düşür.
A320 anakart sıfır 500TL.
400W PSU 150TL 2.el.
240GB SSD 300TL.
4+4 DDR4 RAM 300TL 2.el.
Zaten eski bir kasanız varmış o kasanın içini boşaltın ve o kasanın içine bu parçaları yerleştirin ileride ekran kartı takarak ve RAM'i 8+8 yaparak orta ile yüksek arası bir oyuncu sistemi elde edebilirsiniz derseniz pazarlık yaparım ben derseniz sisteminize bir kasa alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…