Kaizennsama Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 Demek istediğim LoL ve Overwolf falan var. Overwolf'ün bilgisayar başlangıcında başlamasını istemiyorum ama LoL'e girdiğimde unutuyorum. Merak ettiğim LoL'ü başlatmak için kısayoluna tıkladığımda Overwolf'ü de beraber açmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2022
Demek istediğim LoL ve Overwolf falan var. Overwolf'ün bilgisayar başlangıcında başlamasını istemiyorum ama LoL'e girdiğimde unutuyorum. Merak ettiğim LoL'ü başlatmak için kısayoluna tıkladığımda Overwolf'ü de beraber açmanın bir yolu var mı?
caganataly Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #2 Klasör açıp ikisinin kısayolunu koy unutmazsın hemde.
Kaizennsama Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #3 caganataly dedi: Klasör açıp ikisinin kısayolunu koy unutmazsın hem de. Genişletmek için tıkla... Bu da basit ve işe yarar bir çözüm ama dediğim gibi bir şey varsa çok daha iyi olur.
caganataly dedi: Klasör açıp ikisinin kısayolunu koy unutmazsın hem de. Genişletmek için tıkla... Bu da basit ve işe yarar bir çözüm ama dediğim gibi bir şey varsa çok daha iyi olur.