E Erkin_1 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Sistemimin iyi olmasına rağmen imleç kasarak hareket ediyor.
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle olursa çözüm olarak işaretler misin? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle olursa çözüm olarak işaretler misin?
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 19 Aralık 2021 #3 Sistem özellikleriniz nedir? Artı 0 Eksi
Samikaya Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 Aynı sorun bende de var bazen çözünürlüğü düşürüp yükseltince düzeliyor ama bir zaman sonra sinirden silmiştim Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var bazen çözünürlüğü düşürüp yükseltince düzeliyor ama bir zaman sonra sinirden silmiştim
KS KS E Erkin_1 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 brk0 dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... 5500XT 8GB R3 3100 16 GB RAM mehmetuysal89 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle olursa çözüm olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... olmadı maalesef Samikaya dedi: Aynı sorun bende de var bazen çözünürlüğü düşürüp yükseltince düzeliyor ama bir zaman sonra sinirden silmiştim Genişletmek için tıkla... çözünürlük düşünce oluyor fakat tekrar yükseltince bozuluyor. Son düzenleme: 19 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
brk0 dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... 5500XT 8GB R3 3100 16 GB RAM mehmetuysal89 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle olursa çözüm olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... olmadı maalesef Samikaya dedi: Aynı sorun bende de var bazen çözünürlüğü düşürüp yükseltince düzeliyor ama bir zaman sonra sinirden silmiştim Genişletmek için tıkla... çözünürlük düşünce oluyor fakat tekrar yükseltince bozuluyor.