Çözüldü LoL indirirken %0'da takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

569992

Hectopat
Sorun neden kaynaklı olabilir? Kaç saattir böyle. Silip tekrar denedim. Bir süre sonra bağlantı 0.1 kb/s oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Client'i tamamen kapat. Windows'un sağ alttaki yukarı ok tuşuna bas oradan da kapat ardından Client'i yönetici olarak çalıştır sorun çözülür .
Biraz bekle lakin tekrardan olmazsa bütün dosyaları sil dene.

Hocam ben Avast kullanırken bu hatayla karşılaşıyordum. Eğer Avast kullanıyorsanız, Avast'ı ayarlarından pasif hale getirip yeniden deneyin. Güncelleme tamamlandıktan sonra pasif modu kapatabilirsiniz.

Client'i tamamen kapat. Windows'un sağ alttaki yukarı ok tuşuna bas oradan da kapat ardından Client'i yönetici olarak çalıştır sorun çözülür .

Çözüm

Hocam, gece 12'de konulara bakarken gördüm. Yönetici olarak çalıştır mesajını denedim ve oldu. Ama doğru cevabı verdiğiniz için çözüldü olarak isaretleyecegim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…