Donanimci44 Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #1 Merhabalar, 294 MB kalınca hep aynısı oluyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2015
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #2 Biraz beklemeniz gerekli. Arkada dosyaları kuruyor olabilir.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 4 Nisan 2015 #3 Genelde oyunu yeniden veya yeni yükleyenler bu sorunla karşılaşıyor. Sadece bekleyin, bir süre sonra indirdiği paketleri yüklemeyi tamamlayacak ve indirmeye devam edecek. Sorun hala devam ederse bildiriniz, elimden geleni yaparım.
Genelde oyunu yeniden veya yeni yükleyenler bu sorunla karşılaşıyor. Sadece bekleyin, bir süre sonra indirdiği paketleri yüklemeyi tamamlayacak ve indirmeye devam edecek. Sorun hala devam ederse bildiriniz, elimden geleni yaparım.
U unununium Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 225 22 Nisan 2015 #4 Baska bir arkadaşının lol klasörünü kopyalayıp da oynayabilirsin. Ben böyle yapmıştım
Rıza Şahin Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #5 Donanimci44 dedi: Merhabalar, 294 MB kalınca hep aynısı oluyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi ? Genişletmek için tıkla... Yapman gereken sadece 15-20 dk arası beklemek o durumda.. Yamaları uyguladıktan sonra indirme işlemine devam ediyor.
Donanimci44 dedi: Merhabalar, 294 MB kalınca hep aynısı oluyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi ? Genişletmek için tıkla... Yapman gereken sadece 15-20 dk arası beklemek o durumda.. Yamaları uyguladıktan sonra indirme işlemine devam ediyor.