Çözüldü LoL indirmesi 0.1KB/s'de takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

732017

Decipat
Merhaba. LoL indirirken resimdeki gibi kalıyor daha da devam etmiyor. Önceden yönetici olarak çalıştırınca olurdu ama şu an olmuyor. Modemi kapattım açtım, PC kapattım açtım, LoL'ü sildim yükledim ama hala sorun devam ediyor.

1701527418513.png

Çözüm
Hocam tamamen internetiniz ve SSD/harddiskinize bağlı.

Veyada şöyle diyeyim yazma hızına bağlı diskin.

SSD'e yükleniyor ama internet kötü. Aslında kötü değil de ortalamadan kötü. Umarım hemen yüklenir şu an hala 70'de.

Sorun çözüldü. Neredeyse 1.5 saattir %70'de idi. Sonradan kapattım Riot Games'i. Ve LoL simgesine tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım ve 14 GB yükleme sayfası geldi. Çözülmüştür.
Merhaba. LoL indirirken resimdeki gibi kalıyor daha da devam etmiyor. Önceden yönetici olarak çalıştırınca olurdu ama şu an olmuyor. Modemi kapattım açtım, PC kapattım açtım, LoL'ü sildim yükledim ama hala sorun devam ediyor.

Eki Görüntüle 2038687

Hocam onun nedeni diske yazma yapıyor o esnada ondan sonra devam ediyor.

Steam Epic Games'teki yazma değerleri olur onun gibi düşünün.

Hocam onun nedeni diske yazma yapıyor o esnada ondan sonra devam ediyor.

Steam Epic Games'teki yazma değerleri olur onun gibi düşünün.
Bende Valorant'ta oluyordu.
Bekleyince düzeliyordu.
Ne kadar sürede dolar?
Çünkü bundan sonra bir de 14gb'lık indirme daha var. Ayrıca buranın altyapısı çok kötü. Yani ne kadar iyi internet olsun çekmiyor. Ve çok geç yükleniyor.

Ne kadar sürede dolar?
Çünkü bundan sonra bir de 14 GB'lık indirme daha var. Ayrıca buranın altyapısı çok kötü. Yani ne kadar iyi internet olsun çekmiyor. Ve çok geç yükleniyor.

SSD'e yükleniyor ama internet kötü. Aslında kötü değil de ortalamadan kötü. Umarım hemen yüklenir şu an hala 70'de.

Sorun çözüldü. Neredeyse 1.5 saattir %70'de idi. Sonradan kapattım Riot Games'i. Ve LoL simgesine tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım ve 14 GB yükleme sayfası geldi. Çözülmüştür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı