LoL istemci üzerinden giriş yapılmıyor

yanyangider

Femtopat
LoL'de istemci üzerinden oyna tuşuna basınca ses geliyor ama giriş yapamıyorum. Oyna tuşuna basıyorum oyuna girmiyor, ayrıca oyundan çıkmak için bile Görev Yöneticisi'nden kapatmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu hata bende de oluyor zaten çözümünü yazmışınız bir nevi göre yöneticisinden açıp kapatın.

Hocam bu hata bende de oluyor zaten çözümünü yazmışınız bir nevi göre yöneticisinden açıp kapatın.
çözümü görev yöneticisinden açıp kapatmak değil ki... yabancı kaynaklara da baktım, vanguard alakalı olduğu söyleniyor ama söylediklerini denememe rağmen hiçbir şekilde bir düzelme olmadı. bugün sadece TFT üzerinden oyna butonuna bastıktan sonra diğer dereceli kısımlarına ulaştım ama şu anda onu bile yapamıyorum, TFT yeri yüklenmiyor acayip bir şekilde.

Hocam çözümü derken kökten olarak bilmiyorum ama bende aynı hata Görev Yöneticisi'nden aç kapa yapılınca düzeliyordu. Nedenine gelirsek bende çoğunlukla işlemci veya RAM'e aşırı yük binmesinden oluyordu belki sizde de aynı neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…