MercOnYou Femtopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 5 dakika bekledim halde böyle başka bir hesaba girmeye çalıştım zaman başka hesabı bir sorun olmadan giriyordu bu hesaba girince böyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
5 dakika bekledim halde böyle başka bir hesaba girmeye çalıştım zaman başka hesabı bir sorun olmadan giriyordu bu hesaba girince böyle oluyor.
Çözüm Mert258 28 Ocak 2022 1 haftadır açılan 4. aynı konu hepside ban yedi. Riot desteğe ticket atın ban yeme durumunuzla alakalı ek olarak modem resetlemeyi deneyebilirsiniz.
1 haftadır açılan 4. aynı konu hepside ban yedi. Riot desteğe ticket atın ban yeme durumunuzla alakalı ek olarak modem resetlemeyi deneyebilirsiniz.
Y yubora Yoctopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #11 Mert258 dedi: Modemi restlediğin halde düzelmediyse ban yiyip yemediğini sor. Genişletmek için tıkla... Peki cevapları bana nerden gelicek Artı 0 Eksi
Mert258 dedi: Modemi restlediğin halde düzelmediyse ban yiyip yemediğini sor. Genişletmek için tıkla... Peki cevapları bana nerden gelicek
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 30 Ocak 2022 #12 yubora dedi: Peki cevapları bana nereden gelecek. Genişletmek için tıkla... Ticket attığınız yer ve e-posta adresi. Artı 0 Eksi
yubora dedi: Peki cevapları bana nereden gelecek. Genişletmek için tıkla... Ticket attığınız yer ve e-posta adresi.