Çözüldü LoL item alınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Selam LoL'e yeni başladım fakat item alamıyorum alıştırma moduna girdim normal sihirdar vadisine girdiğimde de alamıyorum bir süre geçtikten sonra alabiliyorum neden ilk başta alamıyorum?

Dosya Ekleri

• Screen02.png
    810,8 KB · Görüntüleme: 227
Selam LoL'e yeni başladım fakat item alamıyorum alıştırma moduna girdim normal sihirdar vadisine girdiğimde de alamıyorum bir süre geçtikten sonra alabiliyorum neden ilk başta alamıyorum?
Baseye gidip almanız lazım.

Son düzenleme:
Artı -2 Eksi
Çözüm
Eşya alabilmek için oyuna başladığınız bölgeye gitmeniz gerekiyor. (Spawn olduğunuz bölgeye.)

Siyah ile işaretlediğim bölgeye girdiğiniz anda eşya alabileceksiniz.

Baseye gitmen gerek, eğer basede de olmuyorsa ilk aldığın itemin üzerinden biraz vakit geçmesi gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşya alabilmek için oyuna başladığınız bölgeye gitmeniz gerekiyor. (spawn olduğunuz bölgeye.)

Eki Görüntüle 1671011

Siyah ile işaretlediğim bölgeye girdiğiniz anda eşya alabileceksiniz.

Yalnızca ilk doğdunuz yer olan çeşmede eşya satın alabilirsiniz.

Yeterli altının varsa baseden alabiliyorsun.
İtem alabilmek için bu sınırın içerisinde olmalısın:
Eki Görüntüle 1671012

Baseye gitmen gerek.

Kendimi aptal gibi hissediyorum tek yapmam gereken base gitmekmiş teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…