LoL Jungle main önerisi

mutiant

Hectopat
Yer
Midland
Merhaba, LoL'e başlayalı çok olmadı bir ay falan, orta derecede oynayabiliyorum orman oynamak istiyorum, bana iyi bir orman karakteri önerir misiniz? Sıralı giriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, LoL'e başlayalı çok olmadı bir ay falan, orta derecede oynayabiliyorum orman oynamak istiyorum, bana iyi bir orman karakteri önerir misiniz? Sıralı giriyorum.

Ben Warwick oynuyordum başlangıç için iyi, Kayn falan da oynayabilirsin elin hızlıysa. Shaco tavsiye etmem çok yaratıcı küfürler yeme ihtimalin var.

S+ Tier heroları attım hocam.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-29_201930395.png
    resim_2024-06-29_201930395.png
    256,7 KB · Görüntüleme: 100
Eğer gerçekten aşırı yeniyim birşey bilgim yok diyorsan Vİ, bişeyler biliyorsan WW eğer oyun bilgin ve oyunu iyi oynuyorsan Viego

Elona ve metaya göre durum değişir. Düşük eloda metayı takip etmenin çok bir önemi yok, genel olarak oyunu taşıyacak, jungleyi seri dönecek kill alabilme olasılığı yüksek karakterlerle oynarsan rahat elo kasarsın. Master yi, warwick, xin zhao gibi. İyi mevki alırsan Feedlestickte çok etkili. Nocturne ile özellikle lvl 6 da kill alma potansiyelin çok fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı