LoL Jungle'da Twitch oynanır mı?

ladvid

Centipat
LoL'e başlayalı 3 ay kadar oldu Jungle Master Yi oynuyorum genelde bazen top mid gelince oralarda da oynuyorum yi. Ama sıkmaya başladı bu çar Twitch jg mainlemeyi düşünüyorum. Oyun taşır mı? Kolay mı? Çok zorsa veya kötüyse başka jungler öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ormanı dönerken baya zorlanırsın, fazla güçlü değil, kolay ctlenebilir. Benim önerim Kha'Zix'den yana.

Daha iyi jungle heroları var. Shyvana Lillia oynayabilirim dersen Elise öneririm. Volibear da iyi bir seçim ama ghost al.

Ormanı dönerken baya zorlanırsın, fazla güçlü değil, kolay ctlenebilir. Benim önerim Kha'Zix'den yana.
O da çok iyi olur. Hyper carry zaten dümdüz taşırsın kasarsan.

Red kesip mide gank atıyorlardı ben de öyle yapsam iyi olur mu?

Daha iyi jungle heroları var. Shyvana Lillia oynayabilirim dersen Elise öneririm. Volibear da iyi bir seçim ama ghost al.

O da çok iyi olur. Hyper carry zaten dümdüz taşırsın kasarsan
Voli shyvana gibi herolar sıkıcı geliyor bana 2 el oynadım unranked ikisindede ortalama bir skor yaptım biri win biri lose ama baya sıkıcı bence daha değişik herolar arıyorum ama lillia deneyeceğim mutlaka

Onun yerine Hecarim, Sejuani gibi tank şampiyonlara odaklanmanız daha iyi olabilir. Bu şampiyonların takım savaşı daha etkili ve rahat oyun kazandırabiliyor.

Bana sen sanki suikastçı arıyorsun gibi geldi. O yüzden Rengar Kha'Zix gibi çarları hâla öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…