LoL'e başlayalı 3 ay kadar oldu Jungle Master Yi oynuyorum genelde bazen top mid gelince oralarda da oynuyorum yi. Ama sıkmaya başladı bu çar Twitch jg mainlemeyi düşünüyorum. Oyun taşır mı? Kolay mı? Çok zorsa veya kötüyse başka jungler öneriniz var mı?
LoL'e başlayalı 3 ay kadar oldu Jungle Master Yi oynuyorum genelde bazen top mid gelince oralarda da oynuyorum yi. Ama sıkmaya başladı bu çar Twitch jg mainlemeyi düşünüyorum. Oyun taşır mı? Kolay mı? Çok zorsa veya kötüyse başka jungler öneriniz var mı?
Voli shyvana gibi herolar sıkıcı geliyor bana 2 el oynadım unranked ikisindede ortalama bir skor yaptım biri win biri lose ama baya sıkıcı bence daha değişik herolar arıyorum ama lillia deneyeceğim mutlaka
Twitch orman demek her maç kumar oynamak demek eğer Twitch'in gücünü doğru yönde kullanabilirsen çok iş yapar kullanamazsan maç boyu hiç bir işe yaramazsın.
Onun yerine Hecarim, Sejuani gibi tank şampiyonlara odaklanmanız daha iyi olabilir. Bu şampiyonların takım savaşı daha etkili ve rahat oyun kazandırabiliyor.