Lol Kamera Sorunu

MESSATSU

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar haritanın sağ üst köşesinde oyuna başlayınca şahsen tam bir kabus oluyor. Özellikle Blitz karşısında adc oynuyorsam. Alttaki skill barlarından vs. hiç bir şey göremiyorum adc olduğumdan uzak durmam gerekiyor. Kamerayı bir şekilde değiştirmenin bir yolu var mı ya da eklentilerle vs. değiştirmek mümkün mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamerayı bağımsız bir şekilde hareket ettirebilirsin, onun dışında bahsettiğin skill barları oyunun ayarlarından boyutu küçültüp büyültülebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun yeni getirdiği bir sistem ile şampiyonun kilit noktasını bulunduğunuz noktaya göre degistiriyor evde olmadigim için bu ayarı nasıl aktive Edeceğimizi söyleyemiyorum fakat eğer onu yaparsanız sisin olduğu yere kadar görebilirsiniz ayrıca şampiyondan ayrılmadan ekranda döndürme seçeneği de var. Çözünürlüğü en üst seviyeye getirirseniz ayrıca eğer * işaretli bir seçenek var ise onu seçin ki kalite artsın.

Oyun yeni getirdiği bir sistem ile şampiyonun kilit noktasını bulunduğunuz noktaya göre degistiriyor evde olmadigim için bu ayarı nasıl aktive Edeceğimizi söyleyemiyorum fakat eğer onu yaparsanız sisin olduğu yere kadar görebilirsiniz ayrıca şampiyondan ayrılmadan ekranda döndürme seçeneği de var. Çözünürlüğü en üst seviyeye getirirseniz ayrıca eğer * işaretli bir seçenek var ise onu seçin ki kalite artsın.
Çözünürlük en sonda. Ayarı nasıl aktive ediceğimi söylermisiniz :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı