Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 20 Şubat 2021 #1 LoL'de akrabalık ve aşk ilişkisi olan karakterleri yazalım okuyalım ve eğlenelim. Herkes bildiği kadarını yazsın. Maalesef ben iki tane biliyorum. Garen ve Katarina aşık, Garen ve Lux kardeş.
LoL'de akrabalık ve aşk ilişkisi olan karakterleri yazalım okuyalım ve eğlenelim. Herkes bildiği kadarını yazsın. Maalesef ben iki tane biliyorum. Garen ve Katarina aşık, Garen ve Lux kardeş.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 20 Şubat 2021 #2 Luci Senna sevgili.
er4y Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 236 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 Master Wukong'un ustası.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #4 Renekton ve Nasus kardeş. Twisted Fate ve Evelynn eskiden sevgiliydi, sonra RIOT ayrıldıklarını açıkladı. Rammus ve kaktüs ilişkisi. Volibear, Ornn ve Anivia kardeşliği. Aatrox, Varus ve Rhaast aynı ırktan, yani Darkin. Talon, Katarina ve Cassiopeia arasında da bir kardeşlik tarzında bir şey vardı ama unuttum onu. Xerath ve Azir ilişkisi var, Xerath, Azir'e yükselişte ihanet ediyor. Wukong'un ustası Master Yi. Yasuo ve Riven düşman. Aklıma gelenler bunlar.
Renekton ve Nasus kardeş. Twisted Fate ve Evelynn eskiden sevgiliydi, sonra RIOT ayrıldıklarını açıkladı. Rammus ve kaktüs ilişkisi. Volibear, Ornn ve Anivia kardeşliği. Aatrox, Varus ve Rhaast aynı ırktan, yani Darkin. Talon, Katarina ve Cassiopeia arasında da bir kardeşlik tarzında bir şey vardı ama unuttum onu. Xerath ve Azir ilişkisi var, Xerath, Azir'e yükselişte ihanet ediyor. Wukong'un ustası Master Yi. Yasuo ve Riven düşman. Aklıma gelenler bunlar.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 20 Şubat 2021 #5 Tryndamere ve Aatrox arasında ölümsüzlük laneti ile ilgili bir bağlantı vardı.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 20 Şubat 2021 #6 Zed,Kayn düşman olması lazım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #7 Bir de aklıma gelen ve söylemeden geçemeyeceğim bir detay var, Jax yumurta yemeyi çok sever. Aşk kategorisine dahil edilebilir.
Bir de aklıma gelen ve söylemeden geçemeyeceğim bir detay var, Jax yumurta yemeyi çok sever. Aşk kategorisine dahil edilebilir.
er4y Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 236 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #8 Recx and Flex dedi: Zed, Kayn düşman olması lazım. Genişletmek için tıkla... Mainimin Kayn'la düşman olduğunu ilk kez öğreniyorum
Recx and Flex dedi: Zed, Kayn düşman olması lazım. Genişletmek için tıkla... Mainimin Kayn'la düşman olduğunu ilk kez öğreniyorum
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 20 Şubat 2021 #9 er4y dedi: Mainimin Kayn'la düşman olduğunu ilk kez öğreniyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
er4y dedi: Mainimin Kayn'la düşman olduğunu ilk kez öğreniyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et