BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.755 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 er4y dedi: Mainimin Kayn'la düşman olduğunu ilk kez öğreniyorum Genişletmek için tıkla... Kayn, Zed'in öğrencisi. Sonradan Kayn da Zed'e düşman oluyor diye biliyorum.
er4y dedi: Mainimin Kayn'la düşman olduğunu ilk kez öğreniyorum Genişletmek için tıkla... Kayn, Zed'in öğrencisi. Sonradan Kayn da Zed'e düşman oluyor diye biliyorum.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2021 #12 BerkayZ87 dedi: Bir de aklıma gelen ve söylemeden geçemeyeceğim bir detay var, Jax yumurta yemeyi çok sever. Aşk kategorisine dahil edilebilir. Genişletmek için tıkla... Hatta İonia'daki bir kervansarayda yapılan yumurtaya bayılır. Yone ile Yasuo kardeş, Draven ile Darius kardeş.
BerkayZ87 dedi: Bir de aklıma gelen ve söylemeden geçemeyeceğim bir detay var, Jax yumurta yemeyi çok sever. Aşk kategorisine dahil edilebilir. Genişletmek için tıkla... Hatta İonia'daki bir kervansarayda yapılan yumurtaya bayılır. Yone ile Yasuo kardeş, Draven ile Darius kardeş.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 20 Şubat 2021 #13 Zed ve Shen'de düşmanmış. BerkayZ87 dedi: Kayn, Zed'in öğrencisi. Sonradan Kayn da Zed'e düşman oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum zaten oyun içi seslendirmelerde sıkça birbirleriyle atışıyorlar.
Zed ve Shen'de düşmanmış. BerkayZ87 dedi: Kayn, Zed'in öğrencisi. Sonradan Kayn da Zed'e düşman oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum zaten oyun içi seslendirmelerde sıkça birbirleriyle atışıyorlar.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Şubat 2021 #14 Yanlış değilse xayah ile rakan sevgili. (lol hakkında pek ilgilenemedim içim bir bilgim yok ama sanki doğru gibi bu.)
Yanlış değilse xayah ile rakan sevgili. (lol hakkında pek ilgilenemedim içim bir bilgim yok ama sanki doğru gibi bu.)
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.026 Makaleler 1 Çözümler 563 20 Şubat 2021 #15 Zed ve Shen'in düşman olması Zed'in Shen'in babasını öldürüp kafasını Shen'in önüne atması.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #16 Recx and Flex dedi: Zed,Kayn düşman olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersine Zed bir gün Kayn'ın gölge tarikatının lideri olacağına inanıyor.
Recx and Flex dedi: Zed,Kayn düşman olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersine Zed bir gün Kayn'ın gölge tarikatının lideri olacağına inanıyor.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 20 Şubat 2021 #17 Taric Ezreal .
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Şubat 2021 #18 Zed kötü değil, baş düşman Shen'in babasıdır. Zed hala Shen'e kardeşim olarak hitap eder. Bu bilgi her yerde yoktur. Stratera video çekmiştir belki.
Zed kötü değil, baş düşman Shen'in babasıdır. Zed hala Shen'e kardeşim olarak hitap eder. Bu bilgi her yerde yoktur. Stratera video çekmiştir belki.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.026 Makaleler 1 Çözümler 563 20 Şubat 2021 #19 Dimensity dedi: Zed kötü değil, baş düşman Shen'in babasıdır. Zed hala Shen'e kardeşim olarak hitap eder. Bu bilgi her yerde yoktur. Stratera video çekmiştir belki. Genişletmek için tıkla... Zed ve Shen kardeş gibi büyüdüler zaten, Zed ihanet edince de bildiğim kadarıyla atıldı gruptan.
Dimensity dedi: Zed kötü değil, baş düşman Shen'in babasıdır. Zed hala Shen'e kardeşim olarak hitap eder. Bu bilgi her yerde yoktur. Stratera video çekmiştir belki. Genişletmek için tıkla... Zed ve Shen kardeş gibi büyüdüler zaten, Zed ihanet edince de bildiğim kadarıyla atıldı gruptan.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Şubat 2021 #20 GFYT dedi: Zed ve Shen kardeş gibi büyüdüler zaten, Zed ihanet edince de bildiğim kadarıyla atıldı gruptan. Genişletmek için tıkla... Hayır bu hikayenin devamı. Shen, Zed ve Akali birlikte çalışıp Jhin'i yakalamaya çalıştılar. Dediğim gibi Zed kötü değil.
GFYT dedi: Zed ve Shen kardeş gibi büyüdüler zaten, Zed ihanet edince de bildiğim kadarıyla atıldı gruptan. Genişletmek için tıkla... Hayır bu hikayenin devamı. Shen, Zed ve Akali birlikte çalışıp Jhin'i yakalamaya çalıştılar. Dediğim gibi Zed kötü değil.