Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.473 Çözümler 131 16 Mayıs 2024 #41 dinçer mert özer dedi: Azir-Xerath ve Viktor-Jayce manevi kardeş Genişletmek için tıkla... Evet, o şekilde doğru. Hepsi de sonradan birbirine düşman kesiliyor ama.
dinçer mert özer dedi: Azir-Xerath ve Viktor-Jayce manevi kardeş Genişletmek için tıkla... Evet, o şekilde doğru. Hepsi de sonradan birbirine düşman kesiliyor ama.
dinçer mert özer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.587 Makaleler 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #42 Wlixe dedi: Evet, o şekilde doğru. Hepsi de sonradan birbirine düşman kesiliyor ama. Genişletmek için tıkla... Evet. Yasuo ve yone tam düşman değil diye hatırlıyorum
Wlixe dedi: Evet, o şekilde doğru. Hepsi de sonradan birbirine düşman kesiliyor ama. Genişletmek için tıkla... Evet. Yasuo ve yone tam düşman değil diye hatırlıyorum
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.473 Çözümler 131 16 Mayıs 2024 #43 dinçer mert özer dedi: Evet. Yasuo ve Yone tam düşman değil diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Mesajda belirttiklerin, yani Azir-Xerath ve Jayce-Viktor manevi kardeş olup sonradan birbirine düşman olanlar. Yone ile Yasuo üvey de olsa kardeşler. Oyun içi repliklerde atışsalar da sinematiğe göre barışıklar.
dinçer mert özer dedi: Evet. Yasuo ve Yone tam düşman değil diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Mesajda belirttiklerin, yani Azir-Xerath ve Jayce-Viktor manevi kardeş olup sonradan birbirine düşman olanlar. Yone ile Yasuo üvey de olsa kardeşler. Oyun içi repliklerde atışsalar da sinematiğe göre barışıklar.