LoL karakter mainleyemiyorum

feyyazz123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i9 13900k
3090 White
G.skill 7800mhz 2x16gb
Asrock z790 LiveMixer
Samsung 990 Pro 1tb
Thermaltake tower 500 White
corsair h150i capellix xt
LoL'de çar mainleyemiyorum, o kadar çok çar denedim ki artık tüm çarların skillerini biliyorum. Jungle'da en az 10-12 çar denedim kalan lanelerdede her lane başına 4-5 çar daha denedim yani mainleyemiyorum bunun bir sebebi var mı? Veya mainlemem için hero öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çar değil koridor mainle. Bir iki çarda çok iyi olmak yerine bir sürü çarla iyi olmak daha önemli.

Çar değil koridor mainle. Bir iki çarda çok iyi olmak yerine bir sürü çarla iyi olmak daha önemli.
Dediğin doğru değil. Kimse birsürü çarda iyi olamaz eğer oyunu yıllardır oynamıyorsa. Uzun süredir oyunu oynayan adamda main çarı ile oynadığı zaman oynarım ya dediği çarlardan çok daha iyi oynadığından daha iyi oynadığını bilir. Koridor mainle ve ne tarz karakterler oynamayı sevdiğini bul daha sonra o koridorda ona göre karakterler mainle. 3-4 main karakterin olsun her koridorda.

Vallahi hocam karakterle bağ kurunca alışıyorsun. Kostümleri vs. olunca sarıyor. Şu an k hesabı kalkmış galiba ama aşağı yukarı 300k Garen'im var.

Dediğin doğru değil. Kimse birsürü çarda iyi olamaz eğer oyunu yıllardır oynamıyorsa. Uzun süredir oyunu oynayan adamda main çarı ile oynadığı zaman oynarım ya dediği çarlardan çok daha iyi oynadığından daha iyi oynadığını bilir. Koridor mainle ve ne tarz karakterler oynamayı sevdiğini bul daha sonra o koridorda ona göre karakterler mainle. 3-4 main karakterin olsun her koridorda.
Zaten bazılarını diğerlerinden daha iyi oynayacak bunda sorun yok. Arkadaş bir karakter seçip ona abanmaktan bahsediyor. Ben de diyorum ki onun yerine atıyorum top ve jungle mainle bu rollerde oynanan çoğu karakteri öğren alış. Hepsini ilah gibi oynamak zorunda değil maini olan şampiyonun ct'si karşıya geldiğinde gidip ben zaten iyi oynuyorum diye onu alırsa platta sürünür zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı