LoL karakter önerisi ve tavsiyeler

0_0emre

Hectopat
Daha fazla  
Yeni başlayan biri olarak önerileriniz nedir? Mobilde Wild Rift, MLBB falan Jungle oynuyordum ama PC'de çok detaylı eşyalar. Taktikleri vs. çok, kafam karıştı. Videolarda mesela MLBB'de çarp oto gelirken yüklüğe ben bunu LoL'de de oto gelir diye düşünerek ilk bot maçımı ormandaki yaratıklara ölerek ve gelişmeyerek kaybederek geçirdim, Jungle'de kafam bayağı bir yandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay bir ormancı karakteri olarak MasterYi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca bu videoyu da izleyerek daha detaylı oynayabilirsin.

Teşekkür ederim

LoL de her karakter kasarsan güçlü tavsiyem birkaç video izleyip daha basit çarlarla kendini geliştirmen ben mesela Jax mainlemiştim ilk zamanlar.

LoL de her karakter kasarsan güçlü tavsiyem birkaç video izleyip daha basit çarlarla kendini geliştirmen ben mesela Jax mainlemiştim ilk zamanlar.
Evet bende başladığımdan beri Jayce mainim zor çar ama artık çok alıştım

Yeni başladıysan ormanı boş ver bence bot veya top oyna daha basit koridorlar diğerlerine nazaran karakter olarak da Garen falan al en basit champ oyundaki.

Yeni başladıysan ormanı boş ver bence bot veya top oyna daha basit koridorlar diğerlerine nazaran karakter olarak da Garen falan al en basit champ oyundaki.

Grafik aygıtı başlatılamadı diyor karakter secme ekranından sonra yardım eder misin ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…