Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 5 Aralık 2020 #21 Mikatokushi Luna dedi: Top lane / Akali ya da Diana. Jungle / Evelynn ya da Elise. Genişletmek için tıkla... Sadece Master oynayan birine Akali, Evelynn ve Elise gibi karakterler önermek mi? Biraz yanlış hareket, zor herolar onlar.
Mikatokushi Luna dedi: Top lane / Akali ya da Diana. Jungle / Evelynn ya da Elise. Genişletmek için tıkla... Sadece Master oynayan birine Akali, Evelynn ve Elise gibi karakterler önermek mi? Biraz yanlış hareket, zor herolar onlar.
Mikatokushi Luna Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 Yer Güney Kore 5 Aralık 2020 #22 Seradotwav dedi: Sadece Master oynayan birine akali, evelynn ve elise gibi karakterler önermek mi? Biraz yanlış hareket, zor Hero'lar onlar. Genişletmek için tıkla... Basit Hero oynamak istemediği için önerdim bol bol kill alabileceği Hero'lar.
Seradotwav dedi: Sadece Master oynayan birine akali, evelynn ve elise gibi karakterler önermek mi? Biraz yanlış hareket, zor Hero'lar onlar. Genişletmek için tıkla... Basit Hero oynamak istemediği için önerdim bol bol kill alabileceği Hero'lar.
Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 739 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #23 Seradotwav dedi: Sadece Master oynayan birine Akali, Evelynn ve Elise gibi karakterler önermek mi? Biraz yanlış hareket, zor herolar onlar. Genişletmek için tıkla... Master'dan önce Mordekaiser,Zed ve bir sürü karakter oynadım da aralarında daha iyi oynadıklarım Mordekaiser ve Zed oldu Master dışında.
Seradotwav dedi: Sadece Master oynayan birine Akali, Evelynn ve Elise gibi karakterler önermek mi? Biraz yanlış hareket, zor herolar onlar. Genişletmek için tıkla... Master'dan önce Mordekaiser,Zed ve bir sürü karakter oynadım da aralarında daha iyi oynadıklarım Mordekaiser ve Zed oldu Master dışında.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 5 Aralık 2020 #24 Mikatokushi Luna dedi: Basit hero oynamak istemediği için önerdim bol bol kill alabileceği herolar. Genişletmek için tıkla... En azından daha Medium herolar önerilebilir. Darius, Kayle gibi.
Mikatokushi Luna dedi: Basit hero oynamak istemediği için önerdim bol bol kill alabileceği herolar. Genişletmek için tıkla... En azından daha Medium herolar önerilebilir. Darius, Kayle gibi.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 5 Aralık 2020 #25 Ben sabah akşam Qiyana oynuyorum. Eğlenceli karakter bana göre, tavsiye ederim.