LoL karakterini takıntı haline getirmek

aphelionX

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler forum üyeleri, benim bir sorunum var (tek sorunun bu olsun) diyecekler için herkesin sorunu kendine büyüktür.
LoL'de Aphelios adında Hero var ve ben bu karakteri yaşıyorum evde olsun, dışarıda olsun ya düşünerek ya da ona benzer kıyafetler, saç kesimleri yapıyorum. Elime de dövmesini yaptıracağım.
LoL'den sıkıldım oynamak istemiyorum lakın Aphelios olduğu için bırakamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sürekli de düşünüyorum keşke Aphelios olsam diye. Yaş 18.
Boy; 170 kilo 75. erkek.
Akıl sağlıgım tam olarak iyi değil. Sağlık sorunlarım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıl sağlığın konusunda üzüldüm dostum. Allah yardımcın olsun. Boy bilgilerini ne yapacağımı bilemedim. Eğer boy bilgini neden yazdığını söylersen yardımcı olabiliriz belki.

Doktora git altından bambaşka sebepler çıkabilir, psikolojik tedavi almak utanılacak bir şey değil. Günümüzde herkese tavsiye ederim ve ihtiyacımız var. 18 yaşında oyun karakterine hayatını etkileyecek kadar özenmek normal değil.

Yazdım hocam sebebini bilemiyorum .Ayrıntılı düşünmedim

Ama genelde zaten herkes oyun karakteri ,film karakterine özenmiyor mu?
Sizin özendiğiniz karakterler yok mu?

Yazdım hocam sebebini bilemiyorum .Ayrıntılı düşünmedim

Ama genelde zaten herkes oyun karakteri ,film karakterine özenmiyor mu?
Sizin özendiğiniz karakterler yok mu?
Bu sadece belirli bir süre için geçerli oluyor, örneğin bende maksimum iki hafta oluyor. Ona da özenmek denmez aslında. Kendini onun yerinde hayal ediyorsun vs. Sizinki direkt takıntı haline gelmiş. Psikolojik destek almanız şart.

Bu ülkede Kurtlar Vadisi Çakıra dizide öldü diye gerçek hayatta cenaze namazı kılındı, adına mevlit okutturuldu, gazetelere ilan bastırıldı. Hala her yıl dizi karakterinin ölüm yıldönümünde yas tutuyorlar twitterda falan. Çok takmayın yani özenebilirsiniz doğal bir şey bence kısa bir süre sonra etkisi geçer. Ama yine de bir uzmana görünmenizde fayda var.

Anladım hocam bir kere oynadım ve sonra karakteri her şeyiyle çok beğendim .
1-2ay civarı bekleyip düzelmezsem giderim psikologa.

Açıkçası psikologa hiç gidesim yok ,konuşmayı pek sevmiyorum ,Sıkıntı da zaten bu oyundaki
karakterde dilsiz konuşamıyor .Her şeyiyle kendime benzetiyorum.
Yaştan diyip bekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…