Prestij skinlerinin (özellikle kda Akali prestige) kutudan çıkma ihtimali var mı? Yoksa illa öz mağazasına falan mı gelmesi lazım?
Prestij skinlerinin (özellikle kda Akali prestige) kutudan çıkma ihtimali var mı? Yoksa illa öz mağazasına falan mı gelmesi lazım?
Var. Ama onun için tüm kostümlerin açık olmalı.Prestij skinlerinin (özellikle kda Akali prestige) kutudan çıkma ihtimali var mı? Yoksa illa öz mağazasına falan mı gelmesi lazım?
Var. Ama onun için tüm kostümlerin açık olmalı.
Skin birleştirmeyle şansa bağlı olarak gelme ihtimali var mı ?Ancak özel etkinliklerde falan geliyor 1.7m akalim var daha bende yok.
Hiç denk gelmedim. Yok diye biliyorum. Çünkü sadece tüm kostümler açıkken prestijler çıkıyor deneyimlediğim kadarıyla.Skin birleştirmeyle şansa bağlı olarak gelme ihtimali var mı ?
Bildiğim kadarıyla birleştirme sizde olmayan rastgele 1 kostümü veriyor ancak yanlış biliyor olabilirim.Hiç denk gelmedim. Yok diye biliyorum. Çünkü sadece tüm kostümler açıkken prestijler çıkıyor deneyimlediğim kadarıyla.
Öyle, fakat prestijler para verilerek alınan parçalar. Çok nadirler. Hatta özel kodlamaya sahip olduklarını düşünüyorum. Tüm kostümler açık değilse sandıktan çıkmama ihtimali gibi.Bildiğim kadarıyla birleştirme sizde olmayan rastgele 1 kostümü veriyor ancak yanlış biliyor olabilirim.
bir kaç ay önce açılmış bir konu görüm ve ümidim arttı hocam. Sanırım siz de yanılıyorsunuz.Öyle, fakat prestijler para verilerek alınan parçalar. Çok nadirler. Hatta özel kodlamaya sahip olduklarını düşünüyorum. Tüm kostümler açık değilse sandıktan çıkmama ihtimali gibi.
Tut-Çek çantaları... Aslında evet onlar değerli diye çıkabilir. Aslında yeni bir özellik geldi. Kapsül veya sandıktan çıkabilecek şeyler. Prestij K/DA Akali yaz. Eğer ihtimal varsa çıkabilir demek ki.bir kaç ay önce açılmış bir konu görüm ve ümidim arttı hocam. Sanırım siz de yanılıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.