3 319565 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 663 7 Ağustos 2023 #1 Ruh Çiçeği Kha'nın rengi görünümü vs çok iyi fakat başka önerebileceğiniz skin var mı? F/P olursa iyi olur.
Ruh Çiçeği Kha'nın rengi görünümü vs çok iyi fakat başka önerebileceğiniz skin var mı? F/P olursa iyi olur.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 7 Ağustos 2023 #2 F/P skin olması için kostümün oyun içi avantaj sağlaması gerekir. En F/P kostüm görsel zevkinize en uyan kostümdür.
F/P skin olması için kostümün oyun içi avantaj sağlaması gerekir. En F/P kostüm görsel zevkinize en uyan kostümdür.
Topaz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 281 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #3 Sonsuz Karanlık bence. Görünümü en iyi olan ve Kha'Zix ile uyumlu olan bir skin bence.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ağustos 2023 #4 LoL changer kullan.
3 319565 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 663 7 Ağustos 2023 #5 Anumusss dedi: LoL changer kullan. Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce kullandım da millet görmediği sürece çokta umrumda değil. Topaz dedi: Sonsuz Karanlık bence. Görünümü en iyi olan ve Kha'Zix ile uyumlu olan bir skin bence. Genişletmek için tıkla... O da güzel fakat 1350 RP, Ruh çiçeği 950. Sen olsan hangisini alırdın? Alperen Maçka dedi: F/P skin olması için kostümün oyun içi avantaj sağlaması gerekir. En F/P kostüm görsel zevkinize en uyan kostümdür. Genişletmek için tıkla... Bazen keşfetimde p2w skins videoları çıkıyordu o yüzden dedim.
Anumusss dedi: LoL changer kullan. Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce kullandım da millet görmediği sürece çokta umrumda değil. Topaz dedi: Sonsuz Karanlık bence. Görünümü en iyi olan ve Kha'Zix ile uyumlu olan bir skin bence. Genişletmek için tıkla... O da güzel fakat 1350 RP, Ruh çiçeği 950. Sen olsan hangisini alırdın? Alperen Maçka dedi: F/P skin olması için kostümün oyun içi avantaj sağlaması gerekir. En F/P kostüm görsel zevkinize en uyan kostümdür. Genişletmek için tıkla... Bazen keşfetimde p2w skins videoları çıkıyordu o yüzden dedim.
Topaz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 281 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #6 319565 dedi: O da güzel fakat 1350 RP, Ruh çiçeği 950. Sen olsan hangisini alırdın? Genişletmek için tıkla... F/P olarak tercih edilecekse kesinlikle Ruh Çiçeği. RP fiyatları ateş pahası olduğu için alınabilir Ruh Çiçeği de.
319565 dedi: O da güzel fakat 1350 RP, Ruh çiçeği 950. Sen olsan hangisini alırdın? Genişletmek için tıkla... F/P olarak tercih edilecekse kesinlikle Ruh Çiçeği. RP fiyatları ateş pahası olduğu için alınabilir Ruh Çiçeği de.