PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Temmuz 2021 #11 suedabulan dedi: Oyunu yüklerken yanlışlıkla C: Ddskime yüklemişim. Bunun konumunu buradan değiştirebiliyor muyuz? Yazsam değişir mi? Eki Görüntüle 1098441 Genişletmek için tıkla... Onu değiştirmek bir işine yaramaz silip yeniden yüklemelisin.
suedabulan dedi: Oyunu yüklerken yanlışlıkla C: Ddskime yüklemişim. Bunun konumunu buradan değiştirebiliyor muyuz? Yazsam değişir mi? Eki Görüntüle 1098441 Genişletmek için tıkla... Onu değiştirmek bir işine yaramaz silip yeniden yüklemelisin.
suedabulan Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 55 12 Temmuz 2021 #12 PhemiusTR dedi: Onu değiştirmek bir işine yaramaz silip yeniden yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... Bende böyle biliyordum yinede sormak istemiştim, teşekkür ederim. Silip yeniden yükleyince veriler hala kalıyor mu peki?
PhemiusTR dedi: Onu değiştirmek bir işine yaramaz silip yeniden yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... Bende böyle biliyordum yinede sormak istemiştim, teşekkür ederim. Silip yeniden yükleyince veriler hala kalıyor mu peki?
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Temmuz 2021 #13 suedabulan dedi: Bende böyle biliyordum yinede sormak istemiştim, teşekkür ederim. Silip yeniden yükleyince veriler hala kalıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Verilerden kastınız nedir?
suedabulan dedi: Bende böyle biliyordum yinede sormak istemiştim, teşekkür ederim. Silip yeniden yükleyince veriler hala kalıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Verilerden kastınız nedir?