T TechnoLojik Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 LoL'de kostüm iade edilir mi? Quinn kostümünü parayla satın aldım. Ancak beğenmedim. İade edebilir miyim?
LoL'de kostüm iade edilir mi? Quinn kostümünü parayla satın aldım. Ancak beğenmedim. İade edebilir miyim?
T TRsraD Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 189 19 Ocak 2023 #2 Edebiliyorsun. 3 adet iade etme hakkın bulunuyor diye biliyorum.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 İade hakkın bitmediyse edersin. Mağaza<hesap<satın alma geçmişi.
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 19 Ocak 2023 #4 Evet iade hakkınız var edebilirsiniz. Marketten RP satın al butonun yanındaki "hesap seçeneği" kısmına tıklayıp soldaki sekmeden "satın alma geçmişi" tıklayın iade hakkınızı ve son satın aldığınız içerikleri görüntüleyip iade edebilirsiniz.
Evet iade hakkınız var edebilirsiniz. Marketten RP satın al butonun yanındaki "hesap seçeneği" kısmına tıklayıp soldaki sekmeden "satın alma geçmişi" tıklayın iade hakkınızı ve son satın aldığınız içerikleri görüntüleyip iade edebilirsiniz.