Shireda Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Merhabalar, ben LoL oynamak istiyorum aklima şöyle bir şey takıldı, oyundaki kuleleri değiştirebilir miyim? Oyunun dosyalarından falan.
Merhabalar, ben LoL oynamak istiyorum aklima şöyle bir şey takıldı, oyundaki kuleleri değiştirebilir miyim? Oyunun dosyalarından falan.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.472 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #2 Harita değiştirme bir zamanlar vardı ama ban yeme riskiniz var. Şu an oluyor mu bilmiyorum.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #3 Eğer iyiyseniz bu işte sadece kendinizdeki görünümü değiştirirsiniz ama çok yüksek ihtimalle kalıcı ban yersiniz.
Eğer iyiyseniz bu işte sadece kendinizdeki görünümü değiştirirsiniz ama çok yüksek ihtimalle kalıcı ban yersiniz.
Shireda Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #4 160634 dedi: Harita değiştirme bir zamanlar vardı ama ban yeme riskiniz var. Şu an oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... harita değil sadece kuleyi değiştirmek istiyorum. Alperen Maçka dedi: Eğer iyiyseniz bu işte sadece kendinizdeki görünümü değiştirirsiniz ama çok yüksek ihtimalle kalıcı ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... oyunun dosyalarının içinde model falan var mı ordan tower varsa silsem olur mu?
160634 dedi: Harita değiştirme bir zamanlar vardı ama ban yeme riskiniz var. Şu an oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... harita değil sadece kuleyi değiştirmek istiyorum. Alperen Maçka dedi: Eğer iyiyseniz bu işte sadece kendinizdeki görünümü değiştirirsiniz ama çok yüksek ihtimalle kalıcı ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... oyunun dosyalarının içinde model falan var mı ordan tower varsa silsem olur mu?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 30 Aralık 2020 #5 Hiç görmedim. Değiştireniz bile yüksek ihtimal ile ban yeme durumunuz olabilir. Oyun dosyalarına müdahale maalesef yasak.
Hiç görmedim. Değiştireniz bile yüksek ihtimal ile ban yeme durumunuz olabilir. Oyun dosyalarına müdahale maalesef yasak.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #6 261538 dedi: Hiç görmedim. Değiştireniz bile yüksek ihtimal ile ban yeme durumunuz olabilir. Oyun dosyalarına müdahale maalesef yasak. Genişletmek için tıkla... Maalesef? Q'sunun nere nasıl gideceğini bilen bir Velkoz düşünebiliyor musunuz? Gayet iyi bir özellik.
261538 dedi: Hiç görmedim. Değiştireniz bile yüksek ihtimal ile ban yeme durumunuz olabilir. Oyun dosyalarına müdahale maalesef yasak. Genişletmek için tıkla... Maalesef? Q'sunun nere nasıl gideceğini bilen bir Velkoz düşünebiliyor musunuz? Gayet iyi bir özellik.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.472 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 @Shireda Harita değişebiliyorsa sadece kule değiştirilebilir. Bence böyle riskler almayın.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #8 160634 dedi: @Shireda Harita değişebiliyorsa sadece kule değiştirilebilir. Bence böyle riskler almayın. Genişletmek için tıkla... O dönemler geride kaldı. Riot Tencent'e satıldıktan sonra iyice kurumsallaştı.
160634 dedi: @Shireda Harita değişebiliyorsa sadece kule değiştirilebilir. Bence böyle riskler almayın. Genişletmek için tıkla... O dönemler geride kaldı. Riot Tencent'e satıldıktan sonra iyice kurumsallaştı.
Shireda Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #9 160634 dedi: @Shireda Harita değişebiliyorsa sadece kule değiştirilebilir. Bence böyle riskler almayın. Genişletmek için tıkla... Eğer değiştiremessem oyunu oynayamıyorum o yüzden değiştirmem gerek.
160634 dedi: @Shireda Harita değişebiliyorsa sadece kule değiştirilebilir. Bence böyle riskler almayın. Genişletmek için tıkla... Eğer değiştiremessem oyunu oynayamıyorum o yüzden değiştirmem gerek.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #10 Shireda dedi: Eğer değiştiremessem oyunu oynayamıyorum o yüzden değiştirmem gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Shireda dedi: Eğer değiştiremessem oyunu oynayamıyorum o yüzden değiştirmem gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?