T TARIKQRBZ Femtopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 tristessehivernale dedi: Hesabınızın kayıtlı olduğu maile bakın, Riot Games tarafınca bir mail gelmiş olmalı. O linke tıklayıp yeni kullanıcı adı(giriş için, oyun içi değil) belirliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yaptım, LoL sitesinden giriş yapabiliyorum fakat istemciden giriş yapamıyorum. Kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor.
tristessehivernale dedi: Hesabınızın kayıtlı olduğu maile bakın, Riot Games tarafınca bir mail gelmiş olmalı. O linke tıklayıp yeni kullanıcı adı(giriş için, oyun içi değil) belirliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yaptım, LoL sitesinden giriş yapabiliyorum fakat istemciden giriş yapamıyorum. Kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 29 Ekim 2020 #2 TARIKQRBZ dedi: Yaptım, LoL sitesinden giriş yapabiliyorum fakat istemciden giriş yapamıyorum. Kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor. Genişletmek için tıkla... Riot Games Oyuncu Destek support.riotgames.com Artı 0 Eksi
TARIKQRBZ dedi: Yaptım, LoL sitesinden giriş yapabiliyorum fakat istemciden giriş yapamıyorum. Kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor. Genişletmek için tıkla... Riot Games Oyuncu Destek support.riotgames.com