Şampiyon seçme ekranından sonra ve oyuna girdiğimde bu oluyor, ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2044220
Eki Görüntüle 2044221
Denemekte fayda var. Son çare olarak silersiniz.![]()
Otomatik Sorun Giderme - Hextech Onarım Aracı
Hextech Onarım Aracı, yıllarca hizmet verdikten sonra emekliye ayrıldı. Ama yine de sorun giderme kaynaklarımız mücadeleyi sürdürüyor: YETİŞ RİTO, LOL KASIYO: Teknik Destek Öncesi Son Kontroller K...support-leagueoflegends.riotgames.com
Oyunu tamamen sil ve Riot Destek sayfasında anlatılan dosyaları sil ve tekrar yükle. Aynı hatayı alıyorum ve bilet attım bende önerdikleri hiç bir çözüm işe yaramadı ve silmeyi önerdiler. Eğer bulamazsan sildikten sonra geri yüklemeden önce hangi dosyaları da sileceğini atabilirim.Şampiyon seçme ekranından sonra ve oyuna girdiğimde bu oluyor, ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2044220
Eki Görüntüle 2044221
Oyunu tamamen sil ve Riot destek sayfasında anlatılan dosyaları sil ve tekrar yükle. Aynı hatayı alıyorum ve bilet attım bende önerdikleri hiçbir çözüm işe yaramadı ve silmeyi önerdiler. Eğer bulamazsan sildikten sonra geri yüklemeden önce hangi dosyaları da sileceğini atabilirim.
Onla bir sonuç elde edeceğini sanmam 2-3 saate anca atabilir ne yazık ki şuan dışarıdayım.Bu Hextech sorun gidermeden deneyeceğim olmazsa silerim dosyaları söyleyebilir misin rica etsem?
Denemekte fayda var. Son çare olarak silersiniz.![]()
Otomatik Sorun Giderme - Hextech Onarım Aracı
Hextech Onarım Aracı, yıllarca hizmet verdikten sonra emekliye ayrıldı. Ama yine de sorun giderme kaynaklarımız mücadeleyi sürdürüyor: YETİŞ RİTO, LOL KASIYO: Teknik Destek Öncesi Son Kontroller K...support-leagueoflegends.riotgames.com
Bu Hextech sorun gidermeden deneyeceğim olmazsa silerim dosyaları söyleyebilir misin rica etsem?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.