3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Aralık 2021 #21 Huso112 dedi: Aman görmemişişm onu pardon. Hayırlı olsun. Performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Oyun icinde hic sorun yok. Windows da ne ise oyle FPS var. Windows'ta 120 FPS sabitledim ve onu aliyorum. GNU/Linux'ta da oyle. Istemci eskisi gibi gec aciliyor ama eski gibi yavas tepki vermiyor. Gayer hizli tepki veriyor. Cok yakinda gec acilma sorunu da cozulur belki.
Huso112 dedi: Aman görmemişişm onu pardon. Hayırlı olsun. Performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Oyun icinde hic sorun yok. Windows da ne ise oyle FPS var. Windows'ta 120 FPS sabitledim ve onu aliyorum. GNU/Linux'ta da oyle. Istemci eskisi gibi gec aciliyor ama eski gibi yavas tepki vermiyor. Gayer hizli tepki veriyor. Cok yakinda gec acilma sorunu da cozulur belki.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Aralık 2021 #22 350070 dedi: Oyun icinde hic sorun yok. Windows da ne ise oyle FPS var. Windows'ta 120 FPS sabitledim ve onu aliyorum. GNU/Linux'ta da oyle. Istemci eskisi gibi gec aciliyor ama eski gibi yavas tepki vermiyor. Gayer hizli tepki veriyor. Cok yakinda gec acilma sorunu da cozulur belki. Genişletmek için tıkla... Sevindim. Jungle'ın berektli olsun.
350070 dedi: Oyun icinde hic sorun yok. Windows da ne ise oyle FPS var. Windows'ta 120 FPS sabitledim ve onu aliyorum. GNU/Linux'ta da oyle. Istemci eskisi gibi gec aciliyor ama eski gibi yavas tepki vermiyor. Gayer hizli tepki veriyor. Cok yakinda gec acilma sorunu da cozulur belki. Genişletmek için tıkla... Sevindim. Jungle'ın berektli olsun.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Aralık 2021 #23 Huso112 dedi: Sevindim. Jungle'ın berektli olsun. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun ama bu aralar Warcraft 3'e sardim ve LoL'e donesim gelmyor. Orada takiliyorum.
Huso112 dedi: Sevindim. Jungle'ın berektli olsun. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun ama bu aralar Warcraft 3'e sardim ve LoL'e donesim gelmyor. Orada takiliyorum.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 15 Aralık 2021 #24 Vay be, oynayabilmene sevindim. Ben denemiştim olmamıştı tekrar deneyelim bakalım.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Aralık 2021 #25 Primearc dedi: Vay be, oynayabilmene sevindim. Ben denemiştim olmamıştı tekrar deneyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben eskiden de oynuyordum sadece bu aralar boyle sorun oldu ama artik olmuyor.
Primearc dedi: Vay be, oynayabilmene sevindim. Ben denemiştim olmamıştı tekrar deneyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben eskiden de oynuyordum sadece bu aralar boyle sorun oldu ama artik olmuyor.