Merhaba. League of Legends oynarken maç bitince zafer ekranı gelince butona basıyorum. Sonrasında maç sonu ekranı gelmiyor. Alttaki gibi kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. League of Legends oynarken maç bitince zafer ekranı gelince butona basıyorum. Sonrasında maç sonu ekranı gelmiyor. Alttaki gibi kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözümünü gerçekten bilmiyorum hocam, bende de sürekli oluyor. Maç sonunda kendi kendine kapanıyor istemci, bazen donuyor arkadaşlarıma honor atamıyorum. İsterseniz League of legends'a istemci sıkıntısı hakkında ticket atarak çözüm arayabilirsiniz.
Ayarlar kısmında tasarruf modunu aç var. Onun bir altında gerektiğinde istemciyi kapat var onu kapatma olarak değiştir. Az RAM olan PC'lerde işe yarıyor ama güncel PC'lerde problem yaratıyor.
Ayarlar kısmında tasarruf modunu aç var. Onun bir altında gerektiğinde istemciyi kapat var onu kapatma olarak değiştir. Az RAM olan PC'lerde işe yarıyor ama güncel PC'lerde problem yaratıyor.
LoL'e sağ tıklayıp özellikler sonra uymluluk sekmesinden uygulamanın çalışacağı uymluluk modunu "Windows Vista service pack 2" olarak seçip dener misiniz?