LoL maç sonu ekranı gelmiyor

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Merhaba. League of Legends oynarken maç bitince zafer ekranı gelince butona basıyorum. Sonrasında maç sonu ekranı gelmiyor. Alttaki gibi kalıyor. Yardımcı olur musunuz?

Ne yapmam gerekli?
Çözümünü gerçekten bilmiyorum hocam, bende de sürekli oluyor. Maç sonunda kendi kendine kapanıyor istemci, bazen donuyor arkadaşlarıma honor atamıyorum. İsterseniz League of legends'a istemci sıkıntısı hakkında ticket atarak çözüm arayabilirsiniz.

Ayarlar kısmında tasarruf modunu aç var. Onun bir altında gerektiğinde istemciyi kapat var onu kapatma olarak değiştir. Az RAM olan PC'lerde işe yarıyor ama güncel PC'lerde problem yaratıyor.

Ayarlardan oyun sırasında istemiciyi kapalıysa açın, açıksa kapayın ve belki tasarruf modunu açmanız veya kapatmanız çözüm olabilir.

Ayarlar kısmında tasarruf modunu aç var. Onun bir altında gerektiğinde istemciyi kapat var onu kapatma olarak değiştir. Az RAM olan PC'lerde işe yarıyor ama güncel PC'lerde problem yaratıyor.
Deniyorum.

Önceki bilgisayarımda da bu sorun vardı. Silip yükledim, onarım aracını denedim, bazı yerlerde denilenleri yaptım yine de çözememiştim.

LoL'e sağ tıklayıp özellikler sonra uymluluk sekmesinden uygulamanın çalışacağı uymluluk modunu "Windows Vista service pack 2" olarak seçip dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…