alexander mahone Megapat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 51 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #1 Oyunda, maç yükleme ekranında %100 olsa bile yaklaşık 5 dakika gecikmeli bağlanıyorum. FPS ve ping normal görünüyor bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2020
Oyunda, maç yükleme ekranında %100 olsa bile yaklaşık 5 dakika gecikmeli bağlanıyorum. FPS ve ping normal görünüyor bunun sebebi nedir?
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 14 Nisan 2020 #2 LOL destek varken konuyu buraya açman biraz tuhaf olmuş. Verdiğim linkten LOL Destek ile iletişime geçerek sorununu çözebilirsin. Unutma ki cevap için 2-3 gün beklemen gerekecek. Çözüm için buna değecektir emin ol. Riot Games Oyuncu Destek
LOL destek varken konuyu buraya açman biraz tuhaf olmuş. Verdiğim linkten LOL Destek ile iletişime geçerek sorununu çözebilirsin. Unutma ki cevap için 2-3 gün beklemen gerekecek. Çözüm için buna değecektir emin ol. Riot Games Oyuncu Destek
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 14 Nisan 2020 #3 Aynı sorun bende de vardı. SSD değiştirdim yine devam etti. İşlemci ile rahatlamıştı.