LoL main Hero olmalı mı?

Sadece Zed Yasuo oynamak yerine örneğin 1 destek şampiyonu 1 nişancı şampiyonu 1 tane de orman şampiyonunda ustalaşmak çok daha mantıklı. Main olup olmaması da bu noktada önemli olmuyor.

Bence kendini en az 2-3 karakterde geliştirmelisin. Sadece yasuo oynama, Jinx oyna , Jungle Volibear oyna. Ne bileyim main yapacaksan her laneden en az 1 tane iyi oynadığın olsun. (Platin bitirdim o kadarda iyi değilim.) Önceki sezon irelia ile çıktım ben.

Sadece Zed Yasuo oynamak yerine örneğin 1 destek şampiyonu 1 nişancı şampiyonu 1 tane de orman şampiyonunda ustalaşmak çok daha mantıklı. Main olup olmaması da bu noktada önemli olmuyor.
Yanlış bir fikir.1 hero mainlemek ne? Derecelide banlanınca hemen bozun o zaman oyunu öyle şey olmaz.

Tek bir şampiyon ile çıkabileceğiniz en yüksek elo diamond elodur. Buradan sonra şampiyon havuzunuz, oyun bilginiz ve egodan uzak durmak sizi ileriye taşır.

Otp bir sürü challenger adam var yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…