T tyler durd2n Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 97 31 Ekim 2022 #1 Merhaba ruh çiçeği Master Yi var ve çerçevesini aldım ama gözükmüyor. Çözümü bilen var mı?
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #2 tyler durd2n dedi: Merhaba ruh çiçeği Master Yi var ve çerçevesini aldım ama gözükmüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Renk Paketini kullanıyor musunuz ?
tyler durd2n dedi: Merhaba ruh çiçeği Master Yi var ve çerçevesini aldım ama gözükmüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Renk Paketini kullanıyor musunuz ?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #3 tyler durd2n dedi: Merhaba ruh çiçeği Master Yi var ve çerçevesini aldım ama gözükmüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atın lütfen. AltairRR dedi: Renk Paketini kullanıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Chroma ile alakası yok dostum.
tyler durd2n dedi: Merhaba ruh çiçeği Master Yi var ve çerçevesini aldım ama gözükmüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atın lütfen. AltairRR dedi: Renk Paketini kullanıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Chroma ile alakası yok dostum.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #4 Aeronight dedi: Ekran görüntüsü atın lütfen. Chroma ile alakası yok dostum. Genişletmek için tıkla... Hiç çerçevem olmadığı için tahmin yürüttüm en fazla bu kadar.
Aeronight dedi: Ekran görüntüsü atın lütfen. Chroma ile alakası yok dostum. Genişletmek için tıkla... Hiç çerçevem olmadığı için tahmin yürüttüm en fazla bu kadar.
T tyler durd2n Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 97 31 Ekim 2022 #5 Arkadaşlar çık gir yapıp gireyim belki düzelir dedim gerçektende düzeldi Cevaplarınız için gene de teşekkürler. Dosya Ekleri Adsız.png 43,3 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar çık gir yapıp gireyim belki düzelir dedim gerçektende düzeldi Cevaplarınız için gene de teşekkürler.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #6 AltairRR dedi: Hiç çerçevem olmadığı için tahmin yürüttüm en fazla bu kadar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz ama. Bakınız burada Pyke ile çerçevelerim var. Renk paketi olmadan gireceğim ve ekran görüntüleri ile göstereceğim. Sürprizbozan: Pyke çerçeveleri Sürprizbozan: Draft Sürprizbozan: Yükleme ekranı Sürprizbozan: Oyun içi tyler durd2n dedi: Arkadaşlar çık gir yapıp gireyim belki düzelir dedim gerçektende düzeldi Cevaplarınız için gene de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüğüne sevindim.
AltairRR dedi: Hiç çerçevem olmadığı için tahmin yürüttüm en fazla bu kadar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz ama. Bakınız burada Pyke ile çerçevelerim var. Renk paketi olmadan gireceğim ve ekran görüntüleri ile göstereceğim. Sürprizbozan: Pyke çerçeveleri Sürprizbozan: Draft Sürprizbozan: Yükleme ekranı Sürprizbozan: Oyun içi tyler durd2n dedi: Arkadaşlar çık gir yapıp gireyim belki düzelir dedim gerçektende düzeldi Cevaplarınız için gene de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüğüne sevindim.
çilekeş adam 417 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 3 1 Kasım 2022 #7 tyler durd2n dedi: Merhaba ruh çiçeği Master Yi var ve çerçevesini aldım ama gözükmüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorması ayıp kaç rp verdiniz de aldınız acaba?
tyler durd2n dedi: Merhaba ruh çiçeği Master Yi var ve çerçevesini aldım ama gözükmüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorması ayıp kaç rp verdiniz de aldınız acaba?
T tyler durd2n Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 97 1 Kasım 2022 #8 çilekeş adam 417 dedi: Hocam sorması ayıp kaç RP verdiniz de aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam skinin kendisi 1350 RP çerçevesini etkinlik mağazasıdan aldım fakat isterseniz direk kostüm+çerçeve ile alabilirsiniz oda 2000 RP di sanırım.
çilekeş adam 417 dedi: Hocam sorması ayıp kaç RP verdiniz de aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam skinin kendisi 1350 RP çerçevesini etkinlik mağazasıdan aldım fakat isterseniz direk kostüm+çerçeve ile alabilirsiniz oda 2000 RP di sanırım.