fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. LoL'ün sağ tıkladığında yerde mavi bir şey çıkıyor, nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. LoL'ün sağ tıkladığında yerde mavi bir şey çıkıyor, nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz?
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Mayıs 2021 #2 Eski imlecten mi bahsediyorsunuz? Eger oyleyse ayarlardan yapiliyor, arayüz veya oyun kisminda olmasi lazim yanlis hatırlamıyorsam.
Eski imlecten mi bahsediyorsunuz? Eger oyleyse ayarlardan yapiliyor, arayüz veya oyun kisminda olmasi lazim yanlis hatırlamıyorsam.
ggbro Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 10 Mayıs 2021 #3 G + sağ tık. 448762 dedi: Eski imlecten mi bahsediyorsunuz? Eger oyleyse ayarlardan yapiliyor, arayüz veya oyun kisminda olmasi lazim yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Geliyorum sinyalini kastediyor.
G + sağ tık. 448762 dedi: Eski imlecten mi bahsediyorsunuz? Eger oyleyse ayarlardan yapiliyor, arayüz veya oyun kisminda olmasi lazim yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Geliyorum sinyalini kastediyor.
evcilgangsta Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 181 Çözümler 3 Yer İzmit/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 Renk körü modunu açınca yeşil yerine mavi oluyor ben de öyle kullanıyorum renk körü modunu açarak mavi olmasını sağlayabilirsin.
Renk körü modunu açınca yeşil yerine mavi oluyor ben de öyle kullanıyorum renk körü modunu açarak mavi olmasını sağlayabilirsin.
cinarkk Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri RED DRAGON RX 580 AMD RYZEN 5 5500 Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #5 evcilgangsta dedi: Renk körü modunu açınca yeşil yerine mavi oluyor ben de öyle kullanıyorum renk körü modunu açarak mavi olmasını sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... peki nereye girince renk korunu bulucaz ki arayuzdede oyundada bulamadım ?
evcilgangsta dedi: Renk körü modunu açınca yeşil yerine mavi oluyor ben de öyle kullanıyorum renk körü modunu açarak mavi olmasını sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... peki nereye girince renk korunu bulucaz ki arayuzdede oyundada bulamadım ?