LoL Mejai en fazla kaç AP verir?

daghanmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Support Lux oynuyorumda mejai kullanmıyorum ama faydalı bir eşyaymış Support olduğum için asist sayılarından kasarım diyorum ama fazla ölüyorum nedense çok kırılgan şampiyon bu eşyanın kaç stacken kaç ap verdiğini nasıl hesaplarım en fazla kaç ap veriyor bir de ölünce 10 stack düşüyor mu yoksa eski sürümde mi bu vardı bu önemli aklımda şu var en fazla 25 stack yapıyor her stack de 5 ap veriyorsa en fazla 100 ap mi veriyor? Eğer böyleyse gölge alev gibi eşyalar daha mı mantıklı yoksa ap yükseltme açısından mejai mi daha mantıklı lafı çok uzattım kusuruma bakmayın.

Merhaba Support Lux oynuyorumda mejai kullanmıyorum ama faydalı bir eşyaymış Support olduğum için asist sayılarından kasarım diyorum ama fazla ölüyorum nedense çok kırılgan şampiyon bu eşyanın kaç stacken kaç ap verdiğini nasıl hesaplarım en fazla kaç ap veriyor bir de ölünce 10 stack düşüyor mu yoksa eski sürümde mi bu vardı bu önemli aklımda şu var en fazla 25 stack yapıyor her stack de 5 ap veriyorsa en fazla 100 ap mi veriyor? Eğer böyleyse gölge alev gibi eşyalar daha mı mantıklı yoksa ap yükseltme açısından mejai mi daha mantıklı lafı çok uzattım kusuruma bakmayın.
Taban + stackler. Mejai 25 Stackse en iyi buyucu esyalarindan biridir. Ozellikle rabadon da varsa. Ama cok oluyorsan slot israfi.

Peki en fazla kaç ap veriyor mejai elom bronz rank kasmak için Kayle videosu icliyordum az önce winrate yüksek diye bana gelen takımlar gerçekte hep feeder adam jung değil çarp giriyor geliyor AFK kalıyor bilerek feedliyor 1.5mn Garen prem var ikimiz deli gibi kasıyoruz jung baron çaldırıyor ejdere gelmeyim Blue alıyor yok yani Win alamıyoruz cidden ben 15-9-10 bitiriym o 15-5-6 bitirsin bozgun alıyoruz genelde oyundaki en yüksek hasarda bende olur apyim çok vuruyorum.

Duom ile jungsuz sadece ikimiz ben r ile 2 ejder çaldım o solo baron yaptı o maç Allah'tan zafer di buradan anlayın işte.

Elonuz dusuk sanirim. Yuksek eloda hic lulu kog maw la karsilasmamissiniz gibi. Yuumi, lulu ve nami gibi carlar varken sizin luxunuz anca bronzda is yapar.
Yüksek elo dediğin nedir plat iki üç mü? 9 yıldır bu oyunu oynuyorum sunucunun yarısının hayal kurduğu elmas eloya doldur atıp gelen rolleri oynayarak zevkine ve mavi renk paketi almak için çıkıyorum ve evet lux zyra zilean brand xerath ashe hatta bazen twitch support karakteri oluyor. Sup demek illa kalkan veren karakter demek değil karşı adcyi darlayıp lane zonelamayı çok kolaylaştıran suplar erken oyunun canavarıdır sen istediğin kadar lulu kog al karşına zyra gelip çalı kontrolünü alıp laneyi bir güzel zonelarsa oyunu uzatmaları için dua etmek zorunda kalırsın. Lulu yuumi nami gibi karakterler adcler için uzun oyunda çalışan karakterlerdir ama oyun sadece uzun oyun demek değil sen adamlara farm xp aldırmayıp ormancı yardımı ile dive girip koridoru açıp alamet ejder yardımıyla oyunu erken bitirmeye çalışırsan lulu kogmaw bir halt yiyemez.

Bu arada kogmaw bir senedir falan metaya giremiyor :D

Yüksek elo dediğin nedir plat iki üç mü? 9 yıldır bu oyunu oynuyorum sunucunun yarısının hayal kurduğu elmas eloya doldur atıp gelen rolleri oynayarak zevkine ve mavi renk paketi almak için çıkıyorum ve evet lux zyra zilean brand xerath ashe hatta bazen twitch support karakteri oluyor. Sup demek illa kalkan veren karakter demek değil karşı adcyi darlayıp lane zonelamayı çok kolaylaştıran suplar erken oyunun canavarıdır sen istediğin kadar lulu kog al karşına zyra gelip çalı kontrolünü alıp laneyi bir güzel zonelarsa oyunu uzatmaları için dua etmek zorunda kalırsın. Lulu yuumi nami gibi karakterler adcler için uzun oyunda çalışan karakterlerdir ama oyun sadece uzun oyun demek değil sen adamlara farm xp aldırmayıp ormancı yardımı ile dive girip koridoru açıp alamet ejder yardımıyla oyunu erken bitirmeye çalışırsan lulu kogmaw bir halt yiyemez.

Bu arada kogmaw bir senedir falan metaya giremiyor :D
Plat 2-3 diyor bana. Ya sabir.

Sen tr sunucusundaki elmasi yuksek mi saniyorsun ? 10 macta peakinizde sag sol yapiyordum. 30 macta rezil sunucuda master gormuslugum var. LP erimesidir, 30 dk da mac bulmasidir carimi 3000'e sattim biraktim lolu.

Meta dedigin nedir ? Sizin elonuzda millet ormana master yi alip mac kazaniyor olabilir ama GM ya da ustunde gayet de off-meta pick atilir yeterince iyiysen. Meta.src ya da blitz gibi sitelerde yazan pickler genelde dusuk elo icin gecerlidir. Ben gecen sene sadece kartusla dia 1 kastim. O zamanlar meta.src copu kartusa 100 uzerinden 30 puan veriyordu.

Ayrica kog lulu, nami lucian gibi ikililer kolay kolay metadan dusmezdi. Ben 3 aydir oynamiyorum artik ne "Meta" bilmiyorum. Elbette dengelem degisikligi sonrasi bazi karakterler asiri guclu, bazilari asiri zayif kaliyor olabilir sizin elonuzda bunlarin asiri derecede bir onemi yok. Sadece topta warwick oynayarak avrupada challenger olan da var, kartusla top 100 u domine eden de.

[/
Screenshot 2023-01-17 041806.png
Screenshot 2023-01-17 042031.png
SPOILER]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı