LoL menüler küçüldü

Münyr

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Oyuna girdiğimde mağaza ve seçenekler bölümü (oyun içi) küçülmüş durumda. Çok rahatsız ediyor. İtem seçemiyorum. Yazılar çok küçük; okuyamadığım oluyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?

Dosya Ekleri

• sorun1.png
    445,7 KB · Görüntüleme: 212
  • sorun2.png
    412,1 KB · Görüntüleme: 238
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun iyice leşe bağladı. Yeni oyuncu çekeceğiz oyunu güncel tutacağız diye türlü maymunluklar eklediler, saçma gereksiz mânâsız değişiklikler yaptılar. Dengeleme desen vasat, eşleştirme sistemi içler acısı, rapor edilen ve gerçekten cezayı hak eden oyuncular yapay zekanın keyfine göre ceza alıyor. İyi ki bırakmışım. Şuna bak oyunda ki bütün eşyaları değiştirmişler.

LoL bitti arkadaşlar. Her güncellemeyle daha da kötü oluyor. Multiplayer Battle Arena oldu size E-Girl arena. Sezon 4'teki tadı bir daha hiç alamadım.

Bu kadar abartmayın işte. Sezon 2'den beri oynuyorum LoL'ün dönem dönem hep böyle olayları oldu. Zamanla ortayı bulup düzeltiyorlar azıcık yeniliklere açık olmak lazım. Her güncelleme geldiğinde oyun bitti oynanmaz şeklinde yorum yapmayın artık.

Acaba Kindred'a buff gelir mi? .

Tek kelimeyle berbat. Yeniliklere açık bir insanım ve LoL'e gelen hiçbir güncellemeye ön yargılı yaklaşmadım. İlk harita güncellemesi geldiğinde de sevmiştim daha pürüzsüz oldu diye fakat bu yeni gelen arayüz, yeni itemler ve item simgeleri o kadar leş ki aklıma direkt Mobile MOBA oyunları geldi. Oyunun zaten böyle olacağı belliydi. Yeni gelen karakterler, şarkılar, worlds açılış şovları falan zaten belli ediyordu. Oyun tam animeci, BTS ci, poğaça e-girl ve çocuk oyununa döndü. Zaten çok oynamıyordum artık hayatta girmem. Oyunun kitlesi sevecektir mutlaka çünkü şu anki çoğunluk kitle yukarıda yazdığım özelliklerdeki insanlardan oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…