LoL menzilli top karakter önerisi

Makaleler
13
Daha fazla  
Merhaba. Menzilli top lane almayı düşünüyorum ve aklımda Twisted Fate, Jayce, ve Kennen var. Belki Gnar, Vayne, Teemo ve Quinn de olabilir. Aradığım özellikler şunlar:
1) Kırılgan olmasın, kolay ölmesin.
2) Mana sıkıntısı çekmesin, yeteneklerini rahat kullansın.
3) Yüksek hasarı olsun, rakibi eritsin.
4) Late Game'de düşmesin, düşüyor ise early Game'de ortalamadan güçlü olsun.

Aradığım kriterlere uyan ve top lanede kör seçim için iyi olan menzilli çar hangisi?

Dediklerinin hepsini karşılayan bir take Gnar var gibi, bir de belki Jayce.

Çok şey istiyosun.
Uzakçı karakter mecbur hasar karakteridir mana olmasın diyorsun büyücü itemimi alacaksın?
Kırılgan olmasın diyorsun tankmı kasacaksın?
Aradığın kriterlerde bir karakter yok oyunda
Sen her şeyden koymuşsun

Jayce var mana sıkıntısı var Gnar var latede düşüyor.
En mantıklısı Jayce
Ama zordur herkes oynayamaz fazlada bilinen karakter değil zaten.

Mana kullanmasın demiyorum. Mana açısından sıkıntı çekmesin diyorum. Gnar early gamede güçlü ise Gnar da olabilir.

Kennen öneririm, az çok isteklerini karşılıyor.
Teşekkürler.

Mana kullanmasın demiyorum. Mana açısından sıkıntı çekmesin diyorum. Gnar early Game'de güçlü ise Gnar da olabilir.

Gnar'ın manası yok gnara bak.
Çünkü mana konusunda tüm karakterler sıkıntı çekiyor zaten.

Hocam sen her maçı kazanayım diyorsun kısaca bu özelliklere sahip şampiyon varsa zaten rahat 1V9 atar, maçı taşır, gramda zorlanmaz. LoL'de bir karakterin güçlü olması, yüksek hasarlar verebilmesi oynayan oyuncunun aldığı itemlere, kullandığı rün dizilimlerine ve bu rün ve itemleri en iyi şekilde uyumla kullanabilmesine bağlıdır. Ben 3-4 yıllık lolcüyüm. Bence her şampiyonda bu dediklerim geçerlidir. Ama öner dersen Quinn önerebilirim doğru item ve rünlerle hasarı gayet fazla, kırılganlığı her menzilli gibi var tabii ki. Bu anlattığın istekler daha çok senin oynayışına bağlıdır.

Jayce önerebilirim

Hocam Jayce ben LoL'e ilk başladigım zamanlarda çok optimum, her gereken özelliğe sahip, hem yakın hem menzilli olabiliyor, tam aradığım çar diyordum. Oyunda deneyik kazandıkça çok da picklemelik bir çar gibi gelmemeye başladi.

Hepinize teşekkürler. En çok önerilenler oldukları için Gnar ve Jayce alacağım gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…