LoL menzilli top karakter önerisi

O zaman Jayce veya Gnar alacağım. Ama forumdaki diğer kişilerin de cevap vermesini bekleyeceğim.

Hocam sen her maçı kazanayım diyorsun kısaca bu özelliklere sahip şampiyon varsa zaten rahat 1V9 atar, maçı taşır, gramda zorlanmaz. LoL'de bir karakterin güçlü olması, yüksek hasarlar verebilmesi oynayan oyuncunun aldığı itemlere, kullandığı rün dizilimlerine ve bu rün ve itemleri en iyi şekilde uyumla kullanabilmesine bağlıdır. Ben 3-4 yıllık lolcüyüm. Bence her şampiyonda bu dediklerim geçerlidir. Ama öner dersen Quinn önerebilirim doğru item ve rünlerle hasarı gayet fazla, kırılganlığı her menzilli gibi var tabii ki. Bu anlattığın istekler daha çok senin oynayışına bağlıdır.

Hocam Jayce ben LoL'e ilk başladigım zamanlarda çok optimum, her gereken özelliğe sahip, hem yakın hem menzilli olabiliyor, tam aradığım çar diyordum. Oyunda deneyik kazandıkça çok da picklemelik bir çar gibi gelmemeye başladi.

Sezon altıdan beri oynarım konu sahibinin yapmış olduğu filtrelemeye en uygun çar bence Jayce. Menzilli şartını koşmasaydı daha farklı önerilerde bulunabilirdim.

Yine senin tercihin ama topta hasar ve menzil istiyorsan quine şans ver, dene derim. Çevik, kuşu sayesinde diğerlerine göre daha hızlı lanelerde gezebiliyor.
Tamam. Quinn'e de göz atarım.

Sezon altıdan beri oynarım konu sahibinin yapmış olduğu filtrelemeye en uygun çar bence Jayce. Menzilli şartını koşmasaydı daha farklı önerilerde bulunabilirdim.
Menzilsiz olan yeterince çar var elimde ve hepsi de birbirinden güçlü (Yone, Yasuo ve Shen hariç). Elimde hiç menzilli karakter olmadığı için menzilli diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı