LoL mid karakteri önerisi

1. 7 levelim yeni başladım Pantheon oynuyorum fakat bazı karakterlere göre düşük kalıyor. Ne tavsiye edersiniz karakter taktik vs?
2. buidleri Blitz'den bakıyorum. Nasıl ayarlayacağım kendime göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
Veigar midde denenebilir yeni başlayanlar için stack kasmayı kavrarsan çok op karakter.

İyi karakter diye bir şey yok. Her karakterin rolü ve yapabildikleri, dolayısıyla oynanışı farklı. Şimdilik oynaması daha kolay karakterle oyunu ve diğer karakterleri tanı. Midde Garen, Annie, Corki, Tristana deneyebilirsin. Hoşuna giden bir karakteri seç ve bir süre onunla oynayıp oyunu öğren. Pantheonla da oynayabilirsin ama biraz daha karışık bir karakter. Rakibi öldürmekten çok minyonları öldürmeye çalış, minyonların canı azaldığında bitirici vuruşu yaparak parayı sen kazan. Oyunda en verimli para kazanma yöntemi bu. Buildleri blitzden bakmaya devam et. Şuanlık doğru eşyaları seçemezsin.

Karakterden daha çok oyun mantığını anla, örneğin alev ejderinin özelliği ne? Veya mavi güçlendirme, kırmızı güçlendirme almanın katkıları neler gibi kaba taslak oyunu öğrendiğinde karakterleri öğrenmek daha kolay oluyor. Çünkü oyun mantığını ve karakterlerin rollerini öğrendiğinde karakterleri öğrenmen daha iyi, şu an daha cehenneme giden yolun en başında olduğundan sık sık oynadığın karakteri değiştireceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı