elessar dunedan Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Merhaba, İlk defa mining yapacağım. LoL mining indirdim ve şu videoya göre kurdum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra tekrardan açıp ilerleme çalışıyorum: Herhangi bir tuşa basınca otomatik kapanıyor. Güvenlik duvarını kapayıp indirip kurdum ve durum hala böyle. Mining'e başlamıyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri 1659953138923.png 23,7 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba, İlk defa mining yapacağım. LoL mining indirdim ve şu videoya göre kurdum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra tekrardan açıp ilerleme çalışıyorum: Herhangi bir tuşa basınca otomatik kapanıyor. Güvenlik duvarını kapayıp indirip kurdum ve durum hala böyle. Mining'e başlamıyor. Ne yapabilirim?
spukka Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 Miner dosyasının içinde bulunan txt dosyasına kendi wallet adresiniz ve mine yapacağınız poolu seçmediğinizden dolayı uyarı veriyor.
Miner dosyasının içinde bulunan txt dosyasına kendi wallet adresiniz ve mine yapacağınız poolu seçmediğinizden dolayı uyarı veriyor.